Har varit hos sjukgymnasten

Hej på er! Har inte hunnit skriva förrän nu, jag har nämligen varit hos min sjukgymnast och gjort övningar och fått underbar massage. Helt lovely! Jag blir alltid så avlappnad när jag har varit där. Och jag gillar verkligen sjukgymnasten också, hon är så himla gullig!
Har precis ätit blodpudding till lunch, lika gott som alltid. Försöker att äta det minst 1 gång i veckan så att jag får i mig mycket järn. Man får lätt brist på det... och jag som inte ens har någon mens!! Förresten så ska jag till gynekologen på tisdag och fråga om jag kan "skynda på" den, eller bara se om den finns kvar... eller hur man säger. Hade ju varit najs nu när jag varit utan den i ca 5 år. Det är jäääkligt länge...

Känns på nått sätt skönt att det är fredag. Är sjukt orolig för min mamma som numera jobbar heltid. Hon gör inget annat än jobbar. Jobbar, sover, äter. Hon har varit stressjuk förut... och jag VILL INTE att det ska gå illa igen. Hon sa själv igår att hon var gråtfärdig för att hon inte pallar mer...så jäkla orättvist! Varför har fritidspedagoger sån SUGIG lön?!! Tänk att ha hand om 50 skrikande ungar hela dagarna. Man ska underhålla dom, hålla reda på dom, klä på/av, planera, organisera... blablabla! Usch usch usch.

Känner mig helt slut i kroppen. Konstigt! Måste nog gå och vila...
Puss!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Åhh låter helt underbart med massage, det har jag aldrig fått.

Har du remiss dit eller har du bra bokat en tid??

Kram på dej!

2008-09-05 @ 12:46:29
Postat av: sandra e

Det har jag med ätit! äter även järnrikebröd varje dag, ca tre st.

2008-09-05 @ 14:03:21
URL: http://zandros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0