Tillbaka från Idun

Vägdes idag. Jag hade gått NER! 4 hg. Fast min behandlare sa att det inte var en märkvärdig viktnedgång, precis som 4 hg upp knappt "räknas". Men visst var det en lättnad, som alltid. Att man faktiskt inte rusar upp i vikt så fort man ändrar om i sin kost. Tack och lov för att kroppen är seg som den är! Förändringar tar tid helt enkelt. Men nu är det nya tag och jag lär inte gå ner till nästa vecka. Sen kan det ju kanske bero lite på att jag minskat träningen, så jag får inte få panik om jag nu skulle gå ner ännu mer. Muskler väger ju mer än fett, vilket de flesta vet. Och försvinner musklerna går man ju neeer...

Vi gick igenom min matdagbok också, och hon tycker att jag äter väldigt bra mellanmål och tillräckligt varierad mat. Känns ju skönt att höra!

Sen var det ju detta med smöret! Vilket diskussion det kan bli här på bloggen över lite smör : ) Men jag förstår att många har olika åsikter om det, speciellt som ätstörd. Men jag gör som min behandlare säger! Hon vill att jag ska ha smör på alla mackor oavsett pålägg, framtill jag slutar behandlingen. Därefter kan jag göra hur jag vill. Sen sa hon att det inte är frågan om ett tjockt lager smör, utan bara lite grann. När jag tänker mig en macka med smör ser jag liksom knappt mackan under smöret... haha. Men det är bara en bild i huvudet jag har. Men men! Nog om det nu.

Ska gå och laga någon smarrig lunch snart. Kräftstjärtar med pasta tänkte jag! Bild kommer sen.
PUSS!

Kommentarer
Postat av: Louise

Hej! Undrar bara om du ville ge lite tips på mellanmål som du äter? och hur mycket? Äter du samma till kvällsmål?

Kramar Louise

2008-11-04 @ 10:56:14
URL: http://louisesvarld.blogg.se/
Postat av: malin

Jag tror inte man kan bygga muskler när man är underviktig av svält.Och i såna fall måste man äta mer än man gör av med.Det är vad´jag har hört iallfall. Kroppen lägger på sig det fett den behöver, och då kan kroppen börja bygga muskler när man tränar och äter mer. Liksom kroppen gör fett tillmuskler, och ta inteilla upp..men jagtror ínte du har den har haftså mycket fett att ta fråndig..



2008-11-04 @ 11:36:35
Postat av: Cornelia

Malin: Självklart hade jag kunnat bygga MYCKET mer muskler om jag från början åt det jag skulle, men visst har jag fått muskler!!

2008-11-04 @ 12:16:32
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Malin

men det är ju bra:)<3

2008-11-04 @ 16:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0