Dagen

Har lite nya utmaningar på G. Känns väl inte speciellt roligt, men hade hela grejen att bli frisk varit rolig hade jag gjort det för längesen. För att komma till det friska måste man gå igenom det jobbiga och obehagliga. Vissa dagar tar det emot så mycket att jag hellre vore död, men ibland går det lättare. Och det är just de lättare dagarna jag ska ta till vara. I tisdags hade jag t.ex en superbra dag. Var positiv och glad. Det är bara tankarna som gjort mig deppigare. Det är varken fel på maten eller kroppen i sig, utan det är TANKARNA som styr om jag har en deppig eller glad dag. Klydd, men jag tror ni förstår.

En ny utmaning jag har är att lägga till fettet i all matlagning. Smör på alla mackor, 1 msk fett till stekning och nån tesked vinägrett på salladen. Det är lätt att sitta och säga "ja det ska jag göra tills nästa gång". Det är desto svårare att GÖRA det. Men jag ska. Jag har bestämt mig för det.

En sak till som kom upp idag var frukosten. På matschemat står det ju 2 mackor, och jag tar "bara" 1. Men eftersom jag ändå tar mer flingor än vad det står på matschemat + frukt + ibland frön och nötter så fick jag ha 1 macka. Flingorna och tillbehören väger ändå upp den där mackan. Hade jag liksom följt matschemat till punkt och pricka hade det ändå blivit samma kolhydrat och kalorimängd. Ja ni fattar.

Måste försöka peppa upp mig nu lite. Orkar inte vara depp!! Får tänka på Thailand lite. Det får mig att längta och kämpa vidare! 16 veckor kvar...!
PUSS på er.

Kommentarer
Postat av: freja

Peppa peppa.Hoppas utmaningarna går bra,eller dom kommer gå bra du är bäst ju :)

Jag längtar också till thailand.

STYRKEKRAMAR <3

2008-11-06 @ 18:01:59
URL: http://lollipopshop.blogg.se/
Postat av: juliasbullar

Men när du skulle gå ner i vikt då? DÅ brydde du dig knappat om vad de andra tyckte, att de sa att du var för smal spelade väl ingen roll? eller?



det är DU och din vilja de handlar om, viljan att gå ner i vikt får du vända mot de bra.



när du själv skriver att du gör framsteg, så som smör på mackan osv. det ser jag inte som lite utan mycket framsteg och du är bra! det kanske bara tar lite längre tid, alla är olika :*

2008-11-06 @ 18:21:45
URL: http://juliasbullar.blogg.se/
Postat av: enmamma

Du kommer att fixa utmaningarna. Att du har börjat med smör på mackorna bl.a. kan vara svårt för en som inte vet hur det är att kämpa mot ätstöringar de kanske inte ser det som ett framsteg men det är det verkligen. Ha en skön kväll. Kram

2008-11-06 @ 19:01:37
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: Ida

du kommer att grejja det, du har viljan och det är det viktigaste! all pepp i världen till dig!!

2008-11-06 @ 20:41:43
URL: http://gottobethin.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Massa pepp från mig får du iaf! Vet hur svårt det är med fettet, det känns så "onödigt" på nåt sätt. Mackan smakar ju typ samma utan och man kan lika gärna steka utan....men vi får helt enkelt tänka att det FAKTISKT smakar bättre om man har lite fett i maten och att det är BRA för oss! Keep up your good work girl! Många kramar!

2008-11-06 @ 21:52:46
URL: http://www.maer.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0