Övernaturligt

Har ni någon gång varit med om något övernaturligt? Det har jag. Nu alldeles precis satt jag och skrev ett nytt uppdrag här på jobb, och såg i ögonvrån hur pennan rörde sig. Okej, det kan vara inbillning eller något annat. Men jag har varit med om fler saker. T.ex för nån månad sen stog jag och speglade mig. Dagen innan hade jag lagt två klämmor på mitt nattduksbord, mitt på. Och när jag står där och sminkar mig dagen efter så hör jag plötsligt hur något faller ner på golvet. Klämman ligger inte kvar. Jag hittar den under sängen... jag blev minst sagt jävligt rädd... jag har inte ens vågat berätta det för nån. Okej, det kan också låta som en minisak, men det är helt omöjligt att den skulle kunna trilla ner från mitten av mitt nattduksbord, ner på golvet.
Fler saker har hänt mig. Min stereo har höjt och sänkt ljudet av sig själv, även ifall kontrollen varit på bordet. Den har slagit av och på sig själv. En gång gick allt tekniska isönder i mitt rum, inte på samma gång, men med några veckors mellanrum. Min tv la av helt, bara svart bild. Min stereo (en gammal som också sänkte och höjde ljudet av sig själv) gick sönder, min dator la av (en gammal, gammal).

Kommer säkert på fler saker om jag tänker efter. Men dessa händelser har "påverkat" mig mest. Jag är inte rädd, men jag känner att det är något med mitt rum ibland. Det känns inte hotfullt... mest tryggt faktiskt. Innan vi flyttade in hade det bott en gammal, gammal dam där som dog bara några veckor efter att vi flyttat in. Creepy va?

Har ni också varit med om likande saker? Berätta!!!

Kommentarer
Postat av: Josse

I huset där min pappa bor så knarrar trappan jättemycket även om ingen går där och sen spolar toaletterna av sig själva ibland. jätteskumt.

i min lägenhet har det väl inte hänt så mycket, mest bara att man kan känna att någon är i rummet.. sånt är så jäkla läskigt.

2008-05-28 @ 11:02:59
Postat av: Anna

Jag tror på övernaturliga ting, men har aldrig sett något själv. Däremot har jag en stark känsla av att jag inte alltid är så ensam som jag tror. Det tycker jag känns fint. Ett utav de mediumen som medverkar på tvn bor i närheten av mig. Hon gick fram till en okänd kvinna i mataffären som precis förlorat sin dotter och sa att 'Hon hälsar att du inte ska vara så ledsen, hon har det bra nu, hon har det mycket roligare'. Då kan man inte låta bli att tro på det, eller hur?

2008-05-28 @ 11:04:23
URL: http://annamarian.blogspot.com
Postat av: Malin

JAg har varit med om konstiga saker sen jag var 6 år, vaknad eupp en natt när jag var 6 år kände någon kolla på mig, jag kollade i dörröppningen och där stog en människa o kollade på mig, människan var som vit dimma formad som en människa, först trodde jag det var min syster. Men efter att varit skit rädd och legat o kollat länge tände jag lampan o när ja kollade bort så så försvan "människan".



Sen har jag varit med om att jag höt någon kalla mitt namni huset ropade mitt namn, jag blev så rädd så jag tog en kökskniv och höll i handen o ringde min mormor då kan jag ha varit 13 år eller något. Och ja det har hänt mig fler saker som händer ibland dagligen men går i perioder.



Det jag tror är att vissa människor är mer kännsliag för den andliga energin som finns här på jorden att man t,ex har ett 6:e sinne. Men man kan ändå känna sig trygg för man vet att om personen nu skulle göra en illa så skulle den ju gjort de men dem vill nog bara visa sig att den vakar över en och ser till så man har det bra.



Oj långt inlägg det blev, hehe.

2008-05-28 @ 11:11:56
URL: http://whatsgoingonhere.blogg.se/
Postat av: magda

har också varit med om att penno rör sig eller bara börjar rulla iväg utan anledning.



komenterade innan men tror inte den kom fram, kan du lägga in recept på pankakorna som du åt

2008-05-28 @ 11:19:44
URL: http://killmissamerica.blogg.se/
Postat av: Nina

Min stereo sænker och højer också ljudet av sig sjælv. Skit læskigt! Och på desplayen syns ljudet nær man ændrar exempelvis 20. Någon gång då det sænkts eller højt har jag till och med hunnit se hur displayen ændrat siffror helt av sig sjælv! Sækert tekniskt fel, men uch!



Nær jag ær helt nyvaken har det hænt att jag halucinerat. Helt normalt. Læste komentarerna om folk som sett mænniskor nær de vaknat mitt på natten och antagligen ær det bara halucinationer, hjærnan ær fortsatt kvar i drømmen =)

2008-05-28 @ 12:42:01
URL: http://shallange.blogg.no
Postat av: RASA

jag tror och har själv varit med om övernaturliga ting.. lite läskigt e de ju :D men på samma gång tycker jag att sånthär är väldigt intressant : )

2008-05-28 @ 16:50:58
URL: http://sara91.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Jag har också varit med om något lite småläskigt.

Jo jag fick reda på att min faster hade dött, en söndagmorgon för tre år sen. Natten till måndag väcktes jag, mamma och pappa på övervåningen över att något stod och lät nere i köket på mellanvåningnen. Mamma vågade inte gå ner. Inte jag heller. Så pappa fick gå ner och titta vad det var för något.



Det var skivspelaren i köket som satts igång. Trots att spelaren var avstängd tidigare. Men på låt nr 12 stod den "Tio tusen röda rosor". spelades och min faster älskade den låten. Lite läskigt faktiskt!



Har väl varit med om lite mer saker. Men orkar inte skriva mer hehe.



Kramiis

2008-05-29 @ 13:24:47
URL: http://tessiiie88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0