Lyckats?

Riktigt varmt det varit idag. Men blåsigt som attan! Har inte gjort så mycket vettigt idag. Jag vet knappt vad jag gjort? Är så ångestfylld och deppig att jag har svårt att förklara med ord... hade jag tagit ut allt på utsidan hade ni märkt. Tårar och skrik, så jävla arg är jag på mig själv. Eller arg? Jag har väl lyckats nu? Eller har du inte det Cornelia? När ska du bli nöjd? När är det nog? När du äter en gurkbit om dagen och väger 25 kilo? Då är jag inte nöjd heller, för då är jag DÖD! Min sjukdom hade skrattat mig rätt upp i fejjan "din svaga jävel, klarade du inte att leva på det??!"

Många säger "vill du verkligen hamna på sjukhus och bli sondmatad?" För det första, vem vill det? Men ett hot är just bara ett tomt hot för mig. Tyvärr(?). Det räcker liksom inte. Inget skrämmer mig! Ingen kan skrämma mig frisk... men vad krävs då? Jo att jag bestämmer mig, att jag säger "nej nu får det vara nog, inte en dag till ska kastas bort på denna sjukdomen". Men orden kommer inte hur min mun!!! De nuddar inte mina tankar överhuvudtaget. VARFÖR?! Jag vill ju!! Varför är det inte tillräckligt att VILJA något?

Jag funderar på att börja med mina antidepp igen. Har varit utan dom i ett år nu tror jag. Kanske något som kan hjälpa mig att verkligen göra något åt detta...! Känns nästan som det är mitt sista hopp...

Kommentarer
Postat av: sarah

svar: nä jag har ingen aning om hur mkt, men tillräckligt för att jag ska se det i allafall :(

Skulle vara super om jag kunde bo där:D Hoppas, men annars hittar jag nått annat ställe:) Beror på om jag åker ner själv eller med min lilla pappa om han ska jobba där. Då blir det nog att vi bor i Teckomatorp, om du vet var det är?:P

2008-05-31 @ 21:04:34
URL: http://sarahlillemor.blogg.se/
Postat av: Rebecca

ohh ni har alltid så god mat! kan jag inte flytta in hos dig? =) Förresten, vill du ses en dag? Har förstått att du har gått upp i tid på jobbet nu, men du skulle inte vara intresserad av att försöka få till en tid? =)

2008-05-31 @ 21:14:32
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: saga

Det var faktiskt så jag gjorde. Jag sa till mig själv att det här går inte längre, du kan inte hålla på såhär. Det är ohållbart. Jag berättade inte för mina föräldrar om hur jag mådde, hur lite jag åt och hur mycket jag tränade. Den enda som vet hur det verkligen stod till är min närmsta vän. Nu äter jag antidepp sedan några månader tillbaka och jag har aldrig mått bättre. jag har fortfarande svårt att acceptera hur jag ser ut, trots att jag är väldigt smal och vältränad. Medicinen hjälper mig att acceptera och faktiskt känna att jag duger någonting till.

ta hand om dig!

2008-05-31 @ 21:30:22
URL: http://sagasvensson.blogg.se/
Postat av: J U L i A

klart du kan börja med dina antidepp tabletter, vad har du att förlora? :)

prova och se om de hjälper, om inte. kasta iväg dom.



KRAM på dig.

btw så hålelr jag på att skriva min thailandsguide nuu. hihi

2008-05-31 @ 23:56:22
URL: http://juliasbullar.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Jag känner igen mig så i dina tankar :(

För jag tänker i princip likadant.

Och jag vill bli frisk, men jag ställer samma fråga. Varför är det inte tillräckligt att vilja något?



Hoppas det är lika varmt hos dig som det är här!

Kramis

2008-06-01 @ 16:53:44
URL: http://tessiiie88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0