Jag är rädd

Tror jag håller på att bli sjuk eller något. Känner mig svimfärdig! Tur att jag är ledig imorgon, annars vet jag inte om jag orkat jobba faktiskt. Men jag hade gjort det ändå...
Vill gå och lägga mig nu, somna och bli fri från alla tankar. Slippa tänka på vad jag ska äta härnäst. Känner mig så svag och alla tankar bara tar över min kropp och mitt sinne! Det var så längesen jag kände såhär... jag är rädd. Så jävla rädd!! Just nu känns det som sjukdomen kommer ta mitt liv, och att jag inte har ork att stå emot längre. Jag pallar inte hur mycket som helst!! Jag behöver vila. Jag behöver vila från sjukdomen... slippa kämpa och istället kunna "stänga av" och njuta av något.

Jag har panik! Vill bara att detta liv ska ta slut NU! Eller är detta ett liv? Är det såhär det ska se ut? Är det såhär det ska vara?
Varför är det lättare att må dåligt än att må bra?!

Kommentarer
Postat av: Louise

Ingen aning... Men jag vet hur det känns. Det är så himla lätt att ramla tillbaka i gamla jobbiga mönster och tankar :S Fy fan :/

2008-03-23 @ 19:38:26
URL: http://rockandrose.webblogg.se
Postat av: gi ikke opp..

Jeg har lest bloggen din siden i vinter, og kjenner meg selv igjen i mye av det du opplever. Jeg var selv veldig syk av anorexia for syv år siden, og hadde to tunge perioder hvor jeg falt tilbake til gamle synder etter at jeg var blitt "frisk" utseendemessig. Løsningen for meg var å begynne med allsidig trening. Jeg fryktet at jeg hadde forstyrret forbrenningen min (metabolism) som et resultat av sykdommen.Med hjelp fra en dyktig personlig trener med kostholdsspesialisering fikk jeg bygget opp musklene som hadde forsvunnet da jeg var syk, og med økt muskelmasse øker som kjent forbrenningen. Dette gjorde at jeg kunne spise normal mat uten å få angst. -Og dessuten er et en fantastisk glede å oppleve at kroppen bli sterk og utholdende..når man har vært syk i mange år kan man jo nesten ikke forestille seg at et er mulig å kjenne en slik energi! Nå har jeg vært frisk og aksptert meg selv i tre år..det er det som er så utrolig viktig og nøkkelen til ALT du gjør: lær deg å bli GLAD i deg selv! Jeg ønsker deg så inderlig lykke til..tenker på deg!

2008-03-23 @ 20:20:40
Postat av: Malin

Krya på dig!

2008-03-23 @ 20:55:10
URL: http://majoli.blogg.se
Postat av: En vän

Fina Cornelia,

Jag önskade att jag hade ett trollspö som kunde göra Dig fri från allt jobbigt som Du tampas med.Du har valt en tuff väg tjejen. Det måste betyda att Du är en fighter...Jag ser en klok,vacker och kompetent tjej som har så mycket fint inom sig. Jag önskar att jag kunde locka fram det lilla barnet inom Dig. Ibland glimmar det till i dina ögon och man kan ana att hon finns där inom Dig. Jag tror hon tvekar...vågar inte komma ut och leva. Jag tror att Du är allt för sträng mot Dig själv. Jag vet inte hur det är att vara Du och jag kan bara föreställa mig hur det är att leva med anorexia. Jag önskar att Du kunde vara jag för en dag och se det jag ser när jag tittar på dig. Tro på Dig själv tjejen...Du har allt inom Dig... Vem jag är spelar mindre roll...Jag är någon som vill Dig väl...Någon som vill se glädjen i dina ögon igen...

Vill ge Dig ett boktips, Du gör naturligtvis vad Du vill med det. Men boken förändrade mitt liv och mitt sett att se på mig själv.

Louise L Hay "Du kan hela Ditt liv". Var fullkomligt närvarande om Du väljer att läsa boken. Den kräver det. Ta till Dig vad som står i den och viktigast av allt ge Dig själv en stor kram, det är Du värd!

2008-03-23 @ 20:56:47
Postat av: Michelle

Tänk positivt, att det kommer o bli bra, och då kommer det nog det också! Jag hade anorexia förut, men bestämde mig för att verkligen ta tag i det o bli frisk! Det var jobbigt, men nu mår jag jättebra :) Kämpa på!

2008-03-23 @ 22:31:19
URL: http://riktigtmichelle.blogg.se
Postat av: Sandra

NEJ, anorexi är INTE ett liv. Kämpa!! :) Inte för våran skull, inte för din mammas skull - utan för din egen. Välj livet.

2008-03-23 @ 23:04:55
URL: http://samdra.blogg.se
Postat av: sanna

Vet hur det känns. Tycker du är så stark, och en otrolig förebild för kämpeglöd. Jag tror på dig, och det är många som också gör det. Du som kämpat så länge imot sjukdomen, förtjänar verkligen att må bra. Och jag vet att du kan fixa det, :)

2008-03-23 @ 23:05:48
URL: http://svartsvala.blogg.se
Postat av: Julia

man måste tänka rätt varje dag, och är man omotiverad en dag så blir det lätt de dåliga tankarna... men fortsätt kämpa, det är du värd!!!

2008-03-23 @ 23:39:48
URL: http://ibebeautiful.blogg.se
Postat av: Miss H

Nej! Kämpa, kämpa o kämpa! Du KAN! Det går faktiskt att bli frisk!! Det är jobbigt, men d går om man verkligen verkligen vill. Vet inte hur länge du varit sjuk...går du på behandling eller förösker du själv hemma?
Hoppas du väljer o kämpa på o bli frisk! Det är DU värd!

2008-03-24 @ 08:46:09
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: Tilla

Jag vet att du kan klara dt! du är stark, fortsätt kämpa och ge aldirg upp bara!
En liten fråga, Hur äter du nu? följer du ngt matschema eller hur ser ditt matintag ut? hehe .
Lycka till and keep fighting. :)

2008-03-24 @ 17:02:33
Postat av: Thepreciousgirl

Miss H: Har varit sjuk i typ 6-7 år. Jag går till en behandlare och en psykolog 1 gång i veckan. Inte mer. =/
**
**
Tilla: Tack! :D
Äter frukost, lunch o middag. Följer inget matschema just nu nej.
Jag äter alldeles för fettsnålt, väljer alltid kalorisnålt osv.. och äter mkt grönsaker och så, så kaloriintaget blir inte så högt =/

2008-03-24 @ 17:09:12
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Tilla

Okej, du kanske borde börja med dt? eller? Har för mig att jag har läst om ngt matschema som du hade förrut? Kanske vore dt bäst för dig om du iallfall gav dt ett försök? Och ett litet äpple till mellis kanske du skulle våga prova..?
Som jag sa nyss, jag tror på dig skaprt, du är en riktig fighter, och jag vill inte låta tjatig för jag vet att du också vet att du egentligen behöver mer engergi, vill bara ditt bästa och att du ska bli fri.
Jag hoppas verkligen du slipper alla tankar snart, dt e verkligen inget roligt och du är värd all lycka man kan få! Ta hand om dig

2008-03-24 @ 19:18:48
Postat av: Kurre

Har läst din blogg om anorexin och den har gett mig yttliggare kunskap om hur svårt det är att få ut denna sjukdom ur sin skalle.Tack för att du finns och vill dela med dig.Kramar Kurre
Ps. Min sambos dotter har fått denna sjukdom och är nu 15 år.

2008-03-25 @ 01:16:15
Postat av: Paula

Det är som att läsa sina egna skrifter. Ibland förstår jag inte hur lika jag är med så många andra. Jag är också väldigt rädd. Jag är rädd för att en dag..snart, dö.

2008-04-17 @ 21:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0