Tonåringar som plastikopererar sig

Fyfan! Jag mår riktigt illa av sånt här. Plastikoperera sig som 16 år?! Och en var 14. VA?! Och föräldrarna är helt med på det! "Om det gör henne lycklig så..." FATTA att det handlar om självkänsla! Fatta att ungdomar i den åldern SKA vara lite runda om magen och olika stora bröst m.m. Hur FAN kan man betala så att sin dotter ska lägga sig under kniven? Det är en annan sak om man är vuxen , tycker jag. Men hey!! 14 år? Det är inte normalt. Det borde inte vara tillåtet! Man blir ändå inte nöjd med sig själv. Dom i filmen säger ju att de vill göra fler operationer! Varför? JO för att en operation inte löser några problem, eller ger en bättre självkänsla. Man kanske tycker man är snyggare, men osäkerheten finns fortfarande där. På insidan tycker man ändå att man inte duger.
Jag tycker egentligen inte det är fel att operera sig, om man nu mår riktigt dåligt av något på sin kropp. Men det måste finnas gränser!!! Det kan lätt gå överstyr! Barn borde defenitivt inte operera sig. Det finns bara inte!!
Ibland känner jag liksom "åh, om jag bara haft större bröst..." men eftersom jag just nu har så låg självkänsla, så löser en operation INGA problem. Det är bättre att vänta. Att jobba med sig själv, lära sig tycka om sig själv. Sen kan man kanske ta ett förnuftigt beslut.
Det finns nog en del åsikter om detta ämnet. Dela gärna med er! Någon av er kanske till och med genomgått en operation. Berätta hur ni tänkte, hur ni mår nu!


Kommentarer
Postat av: jenny

Fyfan vad tragiskt. håller med dig!

2008-06-08 @ 12:26:20
URL: http://jnyyy.blogg.se/
Postat av: ff

jag håller med dig. men hör du vad du själv säger? förstår du att det är <i princip> samma sak som att svälta sig själv? visst, du gör inga ingrepp, men precis såsom ett par nya bröst inte kommer göra någon lyckligare, så kommer inte din självkänsla bli bättre av att du är supersupersmal.

och jag vet, att Du VET detta, men jag tror inte att du känner det, i hjärtat. rent logiskt vet du hur det ligger till, men du kan inte känna det.

men det är bara du som kan ta dig den sista biten, ville bara ge dig en jämförelse! :) så som du ser på och tänker om dom som har operationstankar, så ser många på dig. man kan helt enkelt inte för sitt liv förstå varför nån kan tro att det är en lösning :)

nu blev det här 4 mil för långt, men i alla fall! kram pårej

2008-06-08 @ 18:32:11
Postat av: stars in heaven

Usch vad hemskt!

Jag håller med dig.

2008-06-09 @ 16:46:52
URL: http://tessiiie88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0