Svar på några vanliga frågor

Jag får ofta frågor bland kommentarerna som jag svarat på innan. Det är kul att ni frågar så mycket! Tänkte ta upp några vanliga frågor och svara på dom igen.

1. Den vanligaste frågan är vad jag jobbar med, och jag vet inte hur många gånger jag förklarat... haha! Men här kan ni läsa. (Har ju till och med en kategori som heter "About C")

2. Dricker/drack jag några näringsdrycker? Jag provade på dedär med näringsdrycker, köpte hem jättemånga (recept av en dietist eftersom man knappt behöver betala något då, bara till att söka upp en dietist för ett samtal). Dessvärre fick jag sjuk ångest av dom. Värre än av vanlig mat! Kommer ihåg en gång när jag började hyperventilera, fick hjärtklappning och svårt att andas så dåligt jag mådde av den. Så vi (min behandlare och min mamma + jag) tog beslutet att skippa dom helt. OM jag kunde tänka mig att äta lite mer.

3. Hur jag gick upp i vikt? Har väl fått i mig mer kalorier än jag gjort av med I guess? Nej men jag förstår vad ni menar... men jag har inte följt något strikt matschema precis. Men jag har ätit regelbundet, alltså 5 gånger om dagen, frukost, lunch, mellis, middag och kvällsmål. (Kan gå igenom exakt matschema någon gång om ni vill? Mängder och förslag på frukost, lunch osv?)

4. Hur gör jag dessa kollage jag har i bloggen (typ under kategorin "mode")? Jag använder mig av photoshop och paint. I paint klistrar jag in de olika grejerna i ett nytt dokument (alltså jag har TVÅ paint-program öppna samtidigt), sen skriver jag inne i photoshop och fixar till med lite effekter och grejer ibland.

5. Många undrar också hur lång jag är. Och jag är 168 cm lång (men mamma säger att jag är längre, hihi. Men alla läkare envisas om att jag är 167-168)...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag skulle gääärna vilja se ditt matshema du hade när du gick upp i vikt och det du har för att stå still i vikt.

2008-01-22 @ 17:02:16
Postat av: Thepreciousgirl

anonym: Jag skrev precis att jag inte följer nåt schema :P men jag har andras scheman jag kan lägga upp! :)

2008-01-22 @ 17:16:32
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: camilla

du får gärna skriva matschema och hur du åt.. förslag på frukost.. lunch mm =)
kramar

2008-01-22 @ 17:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0