What a day!

Ber om ursäkt för usel uppdatering. Har bara inte haft någon ork. Tack för åsikterna om matdagboken. Tyvärr är jag ganska säker på att jag inte får sluta med den, eftersom det ingår i hela behandlingen. Det är typ det största grejen vi gör. Vi pratar om den, hur det gått och vad jag ska förbättra. Egentligen vet jag inte om det själper mer än hjälper. Har inte tänkt så mycket på det faktiskt... men roligt är det i alla fall inte! Fast det är ju inte meningen heller...

Jaha, Idun imorgon. Brukar ha panik dagen innan vägning och samtal, men tanken har inte ens slått mig typ. Orkar inte. Vågen får väl visa vad fan den vill, helt seriöst. Ingen tycker sämre om mig om jag går upp i vikt, förutom jag själv kanske. Men det är ju det jag försöker jobba bort. Tänk att vikt har en sån stor påverkan i ens liv. Tänk när man inte ens visste vad en personvåg var!! Oh happy day.

Läste en otroligt sorglig sak på ungdomar.se idag. Är inne där väldigt, väldigt sällan och läser inte sånt som triggar (folk som svälter sig osv), men detta inlägget läste jag. En tjej som tog sitt liv. Hon hade ätstörningar. Hon skrev till sin syster sitt inloggningsnamn och lösen så att hon skulle kunna hälsa till de som följt henne. Otroligt tragiskt! Ett liv liksom. Bara borta sådär! Usch... man tror inte sånt händer, men jo... det gör det. Och någonstans kan jag förstå tjejen som tog sitt liv. Det berodde kanske inte bara på ätstörningen, det vet ju inte jag, men jag vet hur himla hopplöst allt kan kännas. Som att det inte finns en annan utväg...

Men det gör det!!! Tack och lov för det. Ni kan läsa inlägget här.
Nä, jag hoppas ni får en bra kväll. Puss & kram!



Kommentarer
Postat av: M

Visste du att efter cirka ett halv år - ett år efter att man förlorat mensen så märks betydlig skillnad på benmassan i ens kropp jämfört med en frisk person..



De får en att tänka till lite.

2008-12-16 @ 19:50:55
Postat av: lisa G

Håret är ju verkligen jättefint nu :)

2008-12-16 @ 19:51:38
URL: http://lisang.blogg.se/
Postat av: Cornelia

M: Jag har kollat upp dedär och mitt skelett är inte skörare än någon annans. ÄN! Plus att man kan bygga upp sitt skelett som ung också, efter en tids sjukdom. Men ju äldre man blir desto svårare är det.

2008-12-16 @ 20:16:52
URL: http://annacornelia.se
Postat av: A

Usch, visst har jag tänkt tanken att jag inte vill leva men jag tror faktiskt aldrig att jag skulle ha gjort det. Så tragiskt att denna sjukdom har en sån stor makt över folks liv. Ingen förtjänar att lida av den..

2008-12-16 @ 20:24:40
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: E

har du tänkt på att ställa dig bakochfram på vågen när du ska vägas? jag vägrar att se vad vågen visar för att siffrorna spökar och ger mig ångest. Jag har gått från att väga mig upp till 20 gånger per dag till att inte ha sett vad vågen visar på ca 10 månader! jag lovar, det funkar!

2008-12-16 @ 20:42:19
URL: http://ericaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Anna

har du läst " varje dag har vi en liten tävling" av hanna österberg? ett tips annars

kay pollaks bok "att välja glädje" är även bra



kramar

2008-12-16 @ 21:36:03
Postat av: Josefin Hellqvist

hoppas du kommer må bättre! du hade jättefint hår iaf :)

2008-12-16 @ 22:25:37
URL: http://www.jossiepossie.devote.se
Postat av: carolina

du klär i randigt! jag tycker matdagbok är bra, men jag läser aldrig mina gamla faktiskt. man kanske skulle ta fram och kika? just nu blir det mer kalori-dagbok, och det är ju sämre än sämst...

2008-12-17 @ 23:32:35
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: AnnaP

Har du slutat blogga? =(

2008-12-27 @ 15:26:38
URL: http://myanalife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0