Jag vill

Igår satt jag och kollade på gamla foton, så jävla deprimerande alltså. Att se sig själv glad och lycklig känns konstigt. Ovanligt.
Och nu känner jag mig bara som en fet ful idiot som aldrig gör något. Aldrig orkar ta mig ut, inte vill leva. Vet ni hur jobbigt det är att känna så? Frustrerande och deprimerande.

Idag ska jag beställa tid till klippning, pallar inte med mitt hår längre. Ska klippa upp det så det blir tunnt i topparna, sen färga det. Blondare. Man kan aldrig bli för blond.

Ska nog beställa nya kläder från Ellos.se eller Laredoute.se
Är shoppingberoende, det enda som får mig att tänka på annat.

Jag vill:
Flytta
Blir fri från ätstörningen
Resa bort
Vara nöjd med mig själv
Kunna vara normal
Kunna sova utan tabletter
Bli rik
Åka på spa NU
Att det ska bli sommar
Känna mig värdefull
Känna mig förstådd
Ha någon att prata med
Klara av att jobba
Träffa Anna oftare
Att det ska bli fredag och Anna ska komma hit
Få något vettigt gjort
Inte vara så tråkig
Bli brunare
Hitta snygga skor
Sova en hel dag
Att min hund ska sluta löpa
Att mamma inte åker bort nästa helg
Vinna på lotto
Ha råd med en bil
Att min storebror flyttar hemifrån
Slippa känna mig störd
Bli vacker
Bli lycklig...

image31

Kommentarer
Postat av: freja

Jag kan känna igen det där som du beskriver när du tittar på gamla foton..
Du är INTE fet eller ful. Du är vacker!
Du kommer nog kunna göra många saker på din lista tror jag. Tro på dig själv. Det är inte så lätt alltid, det vet jag..
Fortsätt kämpa på! kram

2007-05-13 @ 20:44:14
URL: http://sistermy.bilddagboken.se
Postat av: Filippa

Hej. Har följt dig lite på ungdomar.se och hittat din blogg. Du är duktig och stark! Jag är 15 år och har den senaste månaden börjat kolla på ungdomar.se ätstörnings-forum samt kollat videos på youtube mot/för anorexi. Har alltid varit naturligt smal, är 176 och väger 50-51. Jag äter ordentligt och har inga komplex egentligen, men på något sätt har jag blivit mer och mer medveten om vad som är bra och dåligt att äta. Får ofta kommentarer om hur smal jag är osv. och nu har jag även börjar märka det själv, något som jag inte gjort tidigare. Mina föräldrar är överviktiga och det pratas ständigt om vikt hemma. Jag vill verkligen inte utveckla någon form av ätstörning!
Varit ledsen tidigare pga. problem med kompisar, men har en hyfsat stabil tillvaro hemma. Bra självkänsla och hyfsat självförtroende. Jag är delvis livrädd för att som sagt bli anorektiker men ändå tänker jag på hur mycket smalare jag är än alla andra och vad jag är snygg. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska jag tvinga mig själv att sluta kolla forum och videos samt att tänka på vad jag äter och hur mycket? Överhuvudtaget har jag en sund kroppsbild av mig själv men långsamt känner jag att den börjar ändras. Vad ska jag göra?

2007-05-13 @ 23:15:14
Postat av: Katta

Hej! Hamnade på din blogg av en slump och jag kan verkligen se att du har en sån grymt varm personlighet! Tänk inte på att "ALLA ANDRA" vill se dig frisk, du ska enbart tänka på DITT eget mående...en brud med en sådan personlighet som du verkar ha, så öppen, ärlig kommer du att vinna mkt på i längden. Lycka till med allt kram / KATTA

2007-05-24 @ 23:10:00
Postat av: Josefin

Jo, jag känner igen mig när du skriver där uppe om ditt mående och ork, det är precis som mitt liv och hur det har varit. Jag klarar inte av att gå till skolan. I vissa perioder har jag inte ens ork att lämna mitt rum och ens borsta tänderna, jag glömmer bort att äta, bara ligger och sover eller tittar in i en vägg. Du är inte ensam. Men det är inte det du ska sträva efter. Du har mål och hopp med ditt liv. Det är det du ska sträva efter, hur jobbigt det än är, så ge inte upp. Det finns människor runt dig som bryr sig enormt. Jag känner inte dig riktigt, men av att bara följa din blogg får mig att inse vilken underbar person du är. Ta ett mål itaget, dom rimligaste och "enklaste" först. Tro mig, du kommer må bättre när du försöker. försöker hitta på något om dagarna. Får något roligt att göra. Se att det finns saker att vara göad över i livet. Jag finns här om du vill ha stöttning eller bara någon att prata med ska du veta! Ta hand om dig, <3

2007-05-31 @ 11:30:28
URL: http://enochsextiofyra.blogg.se
Postat av: Anonym

Men hjärtat, du är ju så tosigt vacker<3

2007-06-28 @ 07:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0