Hon med anorexia

Längesen jag skrev här nu. Har väl inte hänt så jättemycket på senaste tiden. Förra veckan var jag på äs kliniken och vägde mig. Hade gått upp. Kändes väl okej tror jag. Så svårt att veta hur jag känner. Blir glad men något i mig säger att det är fel. Önskar att de rösterna försvann.
Fryser som bara den. Sitter här med mysbyxor, tjock tröja, morgonrock och tjocka strumpor. Ändå fryser jag. Längtar till sommaren... sol och värme.
Imorgon ska jag träffa Becca. Ska bli så kul! Nu när jag mår bättre psykiskt så känns det mycket roligare än förra gången. Då var jag helt väck. Inne i min egna värld av ångest och självhat. Orkade inte vara ute bland folk... orkade inte vara mig själv. Kunde inte!!

Nu i helgen hade jag som mål att äta 5 godisbitar. Det gick väl... inte bra. Åt det... var inte så gott. Alldeles för sött och sliskigt. Och så får jag en kommentar... sådana jag bara inte kan hantera. "Det är inte ofta man ser dig äta godis." No shit ?!? Jag har haft anorexi i 4 år. Är du förvånad eller? Är du äcklad? Är jag inte värd det jävla godiset? Kan du inte säga "gud vad kul att se dig äta godis"... varför? Spottade ut den äckliga godisen, sa "nått fel med det?" och gick därifrån. Upp på mitt rum. Ensamhet... min bästa vän. Hög musik som dövar min ångest. Cyklar några hetsiga minuter på träningscykeln. Äckeläckeläckel. Gråter. JÄVLAR!

Nästa dag kände jag bara ånger. Det var ju inte ens gott! Jag njöt inte. Förutom chokladbiten. GOTT <3 Mamma kom in i mitt rum. Försökte få mig att se hans kommentar annorlunda. Går inte. Inte när man är så inne i sin sjukdom. När man känner sig misslyckad och äcklig. Då hjälper ingenting. Grät och skrek. "Jag kommer aldrig bli normal, aldrig C igen, jag kommer aldrig bli C ingen!!!!! Alla kommer se mig som hon med anorexi, hon som inte äter godis, hon som bantar..." JAG VILL INTE!
Se mig som C... se mig som en människa! Inte en sjuk individ... snälla! Behandla mig som normalt folk. Hur ska jag annars kunna bli frisk? Hur ska jag annars kunna glömma? Hur ska jag annars kunna gå vidare? När ni städigt påminner mig om vilket helvete jag gått igenom...

Jag vill inte vara "hon som inte äter godis" mer... jag vill bara vara normal...

Kommentarer
Postat av: Anonym

vem är C?
är det du? vad heter du?
jag tyckerdu är starkt!
jag själv klarar numera av sådant <3 ta hand om dig

2007-03-19 @ 16:29:45
Postat av: Anonym

C = Jag... tack <3

2007-03-19 @ 17:15:22
Postat av: Anonym

gumman<3 så trevligt idag.. du var mkt gladare :) Du klarar någon bit chklad. eller hur.. som vi pratade om, äta själv eller med komois.. jag vet att du kan (L)

2007-03-20 @ 17:00:50
URL: http://vanilia.blogg.se
Postat av: Malin

ush jag vet hur sånna kommentarer smärtar en när man är sugen på något o man försöker äta de trotts ångest o m,m.. precis som man inte är värd o få äta något som kanske är gott =/ kämpa på!

2007-03-22 @ 23:04:39
Postat av: Anonym

såå underbar, du kämpar verkligen. och om det känns bättre på något sätt, så vill jag bara säga att jag verkligen håller tummarna för dig och jag är så lycklig för att du förstår att du måste gå upp i vikt! tro mig, du är vackrast, speciellt på dom bilderna på bdb där du väger +10 kilo. man ser liksom en glimt i dina ögon på dem bilderna. åh, hoppas du går upp till din målvikt till sommaren! önskar dig verkligen lycka till från hela mitt hjärta, du har mitt & alla andras stöd. säg bara till om det blir för jobbigt, vi finns här för dig! :)

2007-03-31 @ 23:40:47
Postat av: Sara

Åh, jag känner igen det, längtan efter att vara normal, att kunna äta godis utan att få näst intill dödsångest. Lycka till!!!

2007-06-05 @ 23:07:26
Postat av: josefin

jag vet precis hur du känner, har också anorexi och kämpar varje dag.
är medlem i en jättebra supportsida
lifeaftered.com
det är Kat från youtube som driver den, om du vet vem hon är....
bli jättegärna medlem, det har underlättat för mig. bättre att gå in och snacka med folk som kan ge en riktig inspiration för att leva än thininspiration right? ta hand om dig sötnos ;) å så kanske vi ses på sida, /josefin

2007-07-21 @ 17:56:50
Postat av: Anonym

Hej tjejen! Kämpa på! Tänk vad lycklig och underbart liv du kommer leva när du blir frisk :) Du är jätteduktig och du är värd att leva livet! kram Nathalie

2007-08-05 @ 16:48:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0