Värdelöst

Har haft rätt mycket ångest idag. Ena dagen är det hur lätt som helst att äta, andra vill jag inte alls. Känns som något saknas. Svälten saknas. Det måste ersättas med något annat. Vad?

Orkar inte med lögner och svek. Litar inte på någon...

Igår var jag på äs klinken som vanligt. Hade gått upp i vikt! Kändes bra. Har gått upp det kilot jag gick ner under en svältperiod under julen. Känns skönt, men samtidigt skrämmande. Blir jag den fula, tjocka tjejen nu? Men egentligen kan man inte bli mer värdelös än vad jag redan är.

Pratade med min psykolog igår. Hon är så jävla bra. Pratade om vad min pappa gjort mot vår familj. Äntligen någon som förstår mig! Många säger "men han är din pappa, skyll inte på honom". En sak min psykolog sa efter att jag berättat om honom var "vissa personer kan inte älska". Och det är så jävla rätt. Hon sa även att det inte är konstigt att jag mår dåligt pga det jag varit med om. TACK! Äntligen någon som säger så. Äntligen slipper jag få dåligt samvete över att jag hatar min pappa. Han finns inte för mig.

Jag tror han är en stor orsak till att jag inte litar på folk. Speciellt inte killar. Känns som jag alltid måste vara perfekt inför alla. Visa hur stark jag är och att jag duger. Men det är slut med det nu. Jag är jag och tänker inte spela duglig. Fuck you om du inte kan ta mig för den jag är, då är du inte värd min tid.

Sitter ännu en Fredag ensam hemma. Ingen som ringer, ingen att ringa. Ska ta 4 tabletter av "valerina natt" och sova natten lång. Drömma om ett bättre liv. För att sedan vakna upp på samma kudde, i samma säng och i samma hus, och tänka "ännu en dag av ångest och massvis med mat". Allt känns lite hopplöst just nu. Jag orkar inte vara olycklig längre. Orkar inte skrika åt folk hur dåligt jag mår. Orkar inte förklara. Ser ni inte smärtan i mina ögon?

Känns som alla förväntar sig att jag ska bli frisk. Men tänk om jag inte blir det? Kommer ni ångra något då? Om ni en dag får beskedet att jag tagit självmord eller dött av svält. Ångrar ni då att ni aldrig talade om för mig hur värdefull jag var? Eller att ni vill ha tillbaka mig som jag var förut. Ibland vill jag bara sticka kniven i magen, se er falla ihop i sorg. Känna den ångesten och smärtan jag känt. Gråta er till sömn vareviga natt utan någon som bryr sig... jag är inte hur stark som helst. Jag lever kanske bara idag, eller bara imorgon...

Kommentarer
Postat av: Hannapanna*

Gud jag önskar jag var den som kunde säga: Jag ställer alltid upp för dig, du klarar det här och jag kommer alltid älska dig! /Din bästa vän.

Men jag har bara läst din blogg....
Om det fanns ngt jag kunde göra för dig? Bara maila några ord?!

Du klarar det, du kommer göra det!
Bara av att läsa din blogg får jag känslan av att du e en fantastisk människa.
Vi utrotar alla idioter tillsammans.

Kram /H

2007-01-26 @ 19:02:54
Postat av: Sarah

Jag håller med Hanna.. Du verkar så underbar, så man vill kunna säga allt det till dig. Visa att du är betydelsefull.. För det är du! Det vet jag utan att egentligen känna dig! Jag hoppas på en bättre dag för dig imorgon

2007-01-26 @ 19:30:46
Postat av: rebecca (hawaii)

gumman

2007-01-26 @ 20:27:12
URL: http://vanilia.blogg.se/
Postat av: rebecca (hawaii)

allt jag skriver försvinner :(:(:(:(:(:(

Du är betydelseful för många! jag vet det. det är många som bryr sig! du verkar ha glöden nu och jag hoppas du behåller den!

2007-01-26 @ 20:28:33
URL: http://vanilia.blogg.se/
Postat av: aaabbbccc

om vi hade bott lite närmre varandra så kunde jag kommit över nu och kokat te till dig och tittat på en snyftfilm under täcket, och bara myst! du betyder massor för många..för mig betyder du mycket, trots att ja bara läst om dig och pratat lite över nätet.
men du lkämpar bra och är en förebild för mig

2007-01-26 @ 22:38:33
Postat av: Evelina

Du är starkare än vad du tror och även om du inte fixar detta nu. Inte detta året, inte nästa. Men om du en dag, vilken som helst, kan säga "Jag gjorde det, jag fixade det, och jag var fan ta mig värd det" så kan du nog förstå hur stark du varit.
Precis så bra som vi tycker att du är. Tror aldrig jag varit med om en person som har rört så många människor, som inte ens känner dig. Jag är en av dem.

2007-01-27 @ 00:06:50
URL: http://www.evse.blogg.se
Postat av: anna_85_

Tittar in här på din lilla blogg. Är ju nyfiken hur det går för dig. Och jag vet att det inte är lätt. Om bara ångesten kunde försvinna. Men den är så stark. Och en sak alla kommer tycka lika mycket om dig fast du har gått upp i vikt. Det är bara du själv som tycker mindre om dig själv om du går upp i vikt. Men superbra att du har gått upp det du hade gått ned. Tyvärr finns det inga genvägar. Man måste kämpa sig igenom varje dag. Håller tummarna för dig!

2007-01-27 @ 18:40:29
Postat av: Emma

Följer din blogg. Kom ihåg att du är jättevärdefull. Ingen är perfekt, men jag önskar du kunde se dej själv med andra ögon. Jag ser en jättefin tjej, både på utsidan och insidan. kramar

2007-01-28 @ 17:22:26
Postat av: Sanna

Jag vill bara säga att jag tycker du är jätte duktig som kämpar så mycket! Försök vara stolt över det (:
Sen angående det med din pappa, jag har det likadant själv och vet hur hemskt det är. Han har aldrig brytt sig och jag försökte/försöker alltid vara perfekt, för jag tänker att om jag lyckas med det kanske han kommer tycka om mig. Sedan får man oftast dåligt samvete och tänker att det är ens eget fel och allt. Men nu babblar jag bara massor, jag vill iaf att du ska veta att jag håller tummarna för dig! Kram

2007-02-15 @ 18:01:41
Postat av: jjj

jag vill också kunna säga så som hanna och sarah och alla. jag känner dej ju inte, läser bara bloggen . men jag hoppas att du klarar av dethär och blir frisk! lycka till!!

2007-08-06 @ 19:16:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0