Min bok

Ni som inte vet, så skriver jag en bok om mitt liv. Alla motgångar som anorexin, skilsmässa, otrohet och ensamhet m.m. Några av er har frågat mig hur det går med den, och just nu skriver jag inte alls faktiskt. Känns inte som jag har någon ork eller något "glöd". Det måste kännas rätt när jag skriver... och det kommer säkert ta lång tid till den är färdig. Hoppas ni håller ut, och att någon är intresserad av den. Tänkte dela med mig av en liten snutt... ni får hemskt gärna säga vad ni tycker! Okej, nu är det bara några små stycken... men ändå!

"Ofta låg jag bara och stirrade rakt upp i taket, ville inte somna och missa denna stund jag hade med min mamma, även ifall hon bara låg vid min sida och sov. Jag hörde hennes lugnande andetag och kände hennes värme nå mig där jag låg. Aldrig ville jag vakna upp och inse att hon redan gått till jobbet. En tom kall säng, men ändå pappa som låg vid min högra sida. Men från hans sida kom ingen värme och ingen trygghet."

"Jag var 13 år och rökte! Jag drack, ibland så mycket att jag låg i buskar eller på bänkar och spydde upp allt som fanns inuti mig. Med spyan kom även all smärta och all hat. Ut från min kropp och bort i tomma intet, i alla fall för en stund. Nästa dag var allt där igen."

"Jag uteslöt massor med livsmedel och vägrade äta godis eller kakor. Alla förvånades ju självklart av mitt underliga beteende. Släkt, vänner och familj förstod sig inte på mig. "Varför ville hon inte äta?" "Vad duktig hon är som står emot". "Hon måste vara en stark person". Och ja, jag kände mig stark och speciell. Men samtidigt så otroligt utanför. Att sitta och se andra äta gott och skratta gör ont i hjärtat. Att inte kunna var så hemskt och jag förstod inte riktigt varför ibland."

Hoppade lite och valde ut dessa tre styckena. Gud... alla känslor bara svämmar över när jag läser. Fick plötsligt en himla lust att skriva...
Hej sålänge!

Kommentarer
Postat av: julia

Jag är absolut intresserad av din bok, den verkar jävligt riktig och bra. Du är duktig på att skriva! Lycka till!

2007-12-29 @ 14:34:56
URL: http://juliathomasdotter.blogg.se
Postat av: Alexandra

säger som Julia, vill väldigt gärna läsa din bok! Du skriver jättebra.

2007-12-29 @ 14:40:36
Postat av: ida

Jätte bra! Fortsätt så, du skriver bra, du beskriver dina känslor på ett brasätt, man vill bara läsa mer och mer
Kram Ida

2007-12-29 @ 14:41:38
URL: http://sucre.blogg.se
Postat av: Kristina

Jag vill jättegärna läsa din bok och längtar till den är klar. Men du får skriva i din takt, för som du säger är det viktigt att ha glöd när man skriver.
Kram

2007-12-29 @ 14:46:12
Postat av: Rosie

Du skriver jättebra och fängslande! hoppas du lägger mer energi på att skriva än att grubbla och må dåligt. Tror även att det är jättebra att få skriva ner hur du känt och på så sätt bearbeta det hela. Skriv gärna in fler stycken i din blogg som man kan få läsa :)

Själv har jag också haft tankar på att skriva en bok och berätta ur mitt liv, just nu har jag bara bloggen och min dagbok.
Kram

2007-12-29 @ 14:54:28
URL: http://rosiesconfessions.blogg.se
Postat av: Johanna

Du skriver verkligen på ett välbalanserat sätt som berör! Din bok kommer bli fantastisk och jag längtar med spänning tills den finns i min hand.

2007-12-29 @ 16:31:35
Postat av: elin

det verkar som om boken kommer vara jättebra! bara dessa styckena berörde mig. längtar tills man får läsa (:

2007-12-29 @ 23:00:31
URL: http://littlesiz.blogg.se
Postat av: Anonym

Du skriver mkt bra, lycka till med boken :)

2007-12-31 @ 08:58:22
URL: http://lockeddown.blogg.se
Postat av: Y

Du skriver jättebra, hoppas du fortsätter. Och att du fortsätter vara lika stark i kampen mot sjukdomen. Du är helt enastående tycker jag. Önskar att min dotter gick in här och läste.

2008-01-25 @ 23:47:06
URL: http://anorexiapappan.bloggagratis.se/
Postat av: Y

jo just det - jag skulle ju skriva att min dotter började också sådär med att sluta med godis och kakor å sånt. Och fick beröm av sin mamma. Jag säger inte att det startade anorexian men jag kände redan då olust inför det.. Varför är det så fint och bra i vår värld att Avstå från nåt. Liksom finare än att t.ex. Göra nåt..

2008-01-25 @ 23:49:45
URL: http://anorexiapappan.bloggagratis.se/
Postat av: linda

jätte,jättebra skrivit verkligen! men en fråga, det är väl inte verklighet i allt det du skriver? du skrev i senare inlägg att du aldrig spytt förut. här står det att du gör det. bara en liten fråga! men skit, skit, skitbra skrivit! du är så stark som kan prata om det såhär öppet.

2008-03-17 @ 16:09:00
URL: http://lindapatriciaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0