Please be quiet

Orolig natt. Har extrem ångest över mitt tjutande ljud i öronen. Nej det har inte avtagit alls, det har blivit värre! Minst 10 gånger värre. Fler ljud. Även ihållade tjut i vänstra örat. Har haft det sen nyårsafton nu. Förstår inte varför. Både mamma och jag tycker det är konstigt att den smällen skulle ha satt igång allt dehär. Jag börjar i alla fall bli riktigt hysterisk. Jag kan inte längre sova om nätterna. Huvudvärken går aldrig över och jag blir allt känsligare för höga ljud. Jag får inte lyssna på musik i min Ipod och jag måste ibland ta i öronproppar för att inte få huvudvärk av alla ljud. Vad fan är det frågan om? Jag orkar inte... kan det inte bara försvinna?! Jag är nästan hellre döv än hör dessa ljud. Det är tortyr! Det är så höga pip att det är sjuuuuukt!

Äh nog om det nu. Jag såg Semestersvenskar igår och höll på att dö av skratt. Så pinsamma dedär svenskarna är!! Haha. Han som sa "ingen fattar ju vad jag säger"... och så snackar han SVENSKA med Thailändarna. Hallå? Hur dum får man va? Och "tomten" som sprang runt och delade ut julklappar på hotellet i Patong. Guuuud. Haha! Vilka idioter. Men ja de gör ju ett bra jobb som reseledare helt klart. Men visst är det hemskt? Vad ska Thailändarna tro om oss? Haha.

Förresten drack jag en jättegod smoothie igår till tv-kvällen. Banan, äpple, mjölk och naturell yoghurt toppat med några mandlar. Åh så gott!
Jag exprementerar lite med kosten just nu, lite i alla fall. Försöker mest äta frukt i små mängder, eller som en smoothie. Det ger faktiskt resultat med magen. Och nu menar jag ju såklart inte midjemåttet, utan min mage som jämt protesterar genom att svullna upp. Det blir bättre av att äta kokta grönsaker istället för råa, och frukt som t.ex mosad banan, mixad frukt, fruktmos osv. Testa ni det också. Vet att himla många har problem med magen... och man får det ju ofta av att äta "jättenyttigt" och hela frukter till alla måltider och sånt. För mycket fullkorn och för lite fett ger också magproblem...!

Hoppas ni mår bra! Puss & kram



+Bild 1
+Bild 2

Kommentarer
Postat av: hilli

åå känner verkligen igen mig med bubbelmagen!så drygt..men det blir faktiskt bättre man får bara tänka på att äta så snällt som möjligt och lagom av allt!hoppas du mår fint,kram!

2009-01-22 @ 09:40:27
URL: http://www.barahilliju.blogspot.com
Postat av: juliasbullar

Hahah! Jag såg också det, och det är MÅNGA svenskar som snackar svenska med thaitomtarna :D helt sick. De du kommer höra från thaitomtarna också är "nooooo haveee" om de inte har något :D hah

2009-01-22 @ 10:45:24
URL: http://juliasbullar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0