How to save a life

Godkväll sötnosar! Mitt rum är så kallt att jag knappt kan sitta här. Brr! Det blev ju inte bättre nu när jag stod utomhus och pratade med honom... nu är jag i alla fall varm i hjärtat...
Lyssnar på musik i min Ipod och bara tar det lungt ikväll. Fanny skulle egentligen kommit hit idag men det blev imorgon istället. Ska se film ihop och bara mysa. Tror verkligen vi behöver det båda två.

Annars mår jag okej idag, inte mer. Maten är svinjobbig och jag pallar knappt tänka på det. Men vad gör man? Jag vill ju bli frisk... då gäller det ju att hålla huvudet ovanför vattenytan. Att alltid vara stark. Försöka leva och kämpa på. Fyfan vad jag INTE VILL det ibland. Det enklaste vore ju att skita i allt och drunkna... eller hur? Oh, nu kom låten "how to save a life" med The Fray. Väldigt passande. Hur räddar man ett liv? En trasig själ?

Läste Kenzas blogg idag. Hon berättade att två tjejer knackat på hennes fönster mitt i natten och börjat hota henne och vara allmänt spydiga. Vilka jävla människor det finns alltså. Hur orkar dom? Det finns garanterat stora nackdelar med att ha en stor blogg. Folk hittar alltid saker de stör sig på hos andra. Är det inte avundsjuka så är det något annat. Undra om någon kommer och knackar på mitt fönster en vacker dag? Who knows? Det finns ju uppenbarligen människor som inte tycker om mig heller av någon random anledning. Jaja, knacka på min dörr istället så tar vi det face to face! : )

Fy vilken huvudvärk jag fick nu. Ska snart äta lite och sen se på tv eller något. Ha en fin kväll! PUSS! ♥



Kommentarer
Postat av: johanna

det är verkligen super kallt =/



kul att någon värmer hjärtat på dig tjejen :)

2009-01-06 @ 20:51:58
URL: http://jsoul.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Alltså, vem är den där kenza? kanske att jag e efter, men är hon bara berömd för sin blogg, eller för något annat?

2009-01-06 @ 21:31:34
Postat av: Cornelia

Jennifer: Det är en av sveriges största bloggar.

2009-01-07 @ 09:33:45
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Jennifer

Haha I see.. Då får du ta lite creds i och med att jag känner till din blogg mer än hennes ;)

2009-01-07 @ 17:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0