Wake up call

Dagen blev inte riktigt som planerat, men det är okej ändå. Gick bl.a in på vårdcentralen som jag skulle, men jesus vilken kö! Nejtack. Så jag gick faktiskt igen. Får vänta 2 veckor till då jag har en bokad tid hos en öronläkare. Får fortsätta med musik om nätterna så jag slipper pipet!

Åt precis världens godaste sushi. Sååå gott och fräscht. Love sushi. Blir alltid så törstig av sushi. Förmodligen av sojan som är väldigt salt. Men det gör egentligen inte så mycket, jag är annars grymt dålig på att dricka! Ibland tänker jag inte på det bara. Jag känner sällan sug efter att dricka. Ganska hemskt ju! Man får lätt så ont i huvudet då, och tänk i Thailand. Då måste man ju dricka massor för att inte bli uttorkad eller må dåligt. Kanske suget sätter igång då? Det är ju faktiskt godare med dricka i värmen än nu när det är så kallt. Köpte hem juice idag i alla fall. Apelsin, mango och persika! Verkar god.

Alltså, dehär kommer låta helt sjukt... och det ÄR kanske sjukt. Men innan idag tog jag några foto på mig själv i jeans & bh av någon random anledning. Kanske för att jag nästan alltid ser en flodhäst i spegeln och ville se hur det såg ut på bild (sjukt jag vet). Vet ni vad jag såg? Vet ni vad första reaktionen var? FYFAN. Fyfyfyfyfyfy. Jag ser ju att jag är för smal!! Min midja går inåt så mycket att det är sjukt. På bilden ser jag undernärd ut. Bmi hit och bmi dit... jag är nära normalvikt (4 kg kvar) men ändå ser jag helt sjuk ut. Det var verkligen en chock!!
Och nej, jag kommer inte lägga upp bilderna här. No way. Jag vet hur internet fungerar. Helt sjukt vad snabbt bilder sprids! Sen skäms jag över det också.

Det som också gör mig så rädd är att jag ändå stundvis kan känna mig så otroligt stor. Ska verkligen ha dessa bilderna i tanken... dom gör mig illamående faktiskt. Kanske lika bra det?
Och vad ville jag ha sagt med detta då? Jo, precis som jag skrev igår. Verkligheten är inte alltid densamma som tankar och känslor!!! Ha en bra kväll. Puss & kram



+ Bild

Kommentarer
Postat av: Amandah

De bilderna kanske var riktigt bra för dig, peppande om du förstår vad jag menar?

Åh, sushi är ju såå läskigt gott!

2009-01-24 @ 18:57:39
URL: http://detminstajag.blogg.se/
Postat av: Anna E

Hej! Visst är det helt sjukt att man kan titta sig själv i spegeln och se hur j-kla smal & undernärd man verkligen är, MEN ändå känna sig tjock.... Fet & olustig med dåligt samvete över det lilla man ätit. När man innerst inne vet att vi kan äta nästan hur mycket som helst utan att det skulle göra något. Fan. Hatar denna sjukdom. Man ger efter alldeles för lätt till den sjuka sidan. Är trött på det efter alla år nu...! Och jag är 27! Kämpa på Cornelia. Vi ska klara det!

2009-01-24 @ 19:36:56
Postat av: Umma

Samtidigt som det var jobbigt för dig att se hur du verkligen ser ut tror jag det är nyttigt. Jag undviker att fota helkroppsbilder på mig själv i mesta möjliga mån men när någon råkar göra det mår jag så jävla dåligt över att se mig själv. Jag vill INTE se ut sådär! Det är inte "jag" om du förstår vad jag menar?

2009-01-25 @ 00:53:18
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: ylva

En ätstörning är allt bra att luras... men som du antagligen förstått, så är det bilderna där du ser alldeles för smal ut som är din riktiga kropp!

2009-01-25 @ 13:28:27
Postat av: Lina

Jag går faktiskt till privatläkare nu för tiden. Vårdcentralen här i Halmstad byter läkare varannan dag, de tar 2 minuter på sig för varje patient och man får betala för noll hjälp.

Privatläkarna är knappt ens dyrare och där bryr de sig faktiskt, i alla fall här =)

2009-01-26 @ 16:22:34
URL: http://wordpress.hajmat.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0