Ta hand om dig



Nu på vintern är det lätt att känna sig blek, trött och glåmig. Jag försöker alltid ta hand om mig lite extra vid dessa tider på året, mest för att må bra på insidan, men också att stråla lite extra på utsidan!
Jag är nästintill beroende av alla sorters hudkrämer, ansiktskrämer och läppglans såhär års. Kylan gör att huden blir så otroligt torr.

Ett annat problem jag har är mörk under ögonen. Tror knappast jag är ensam om det, och de flesta har det faktiskt. Huden under ögonen är tunnare och därför syns blodkärl och annat lättare än övriga ansiktet. Därför använder jag mig av en concealer. 1. kommer från The Body Shop och 3. kommer från NARS.

Ett läppglans jag älskar kommer från H&M och är en avlång tub. Finns i olika färger och jag har en rosa med lite, lite skimmer i. En annan favorit är 3. som kommer från Accessora.

Nummer 4. är en bra lotion till ansiktet från Clinique och 5. en stor favorit från The Body Shop som doftar jordgubbar.
Efter en sån här hemmabehandling mår jag genast bättre på alla möjliga sätt. På vintern är det ju extra mysigt eftersom man kan ta på sig en skön mysdress, ett par tofflor och krypa ner i soffan med en tidning och en kopp te. Inte helt fel...

Kommentarer
Postat av: Louise

åh, dom där hudkrämerna från body shop är så himla härliga! så feta och krämiga liksom. Just nu måste jag smörja mig jättemkt när jag varit utomlands och inte vill flagna så mycket. Kom ihåg det när du komer hem från thailand, då sitter brännan mkt längre :) tihi, kramar

2009-01-10 @ 17:37:27
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Sanna

Jag har nästan alltid världens mörkaste ringar under ögonen, hur mycket jag än sover, känns så himla tråkigt att man ska ha det, men som du säger, man är väl inte ensam direkt.

2009-01-10 @ 18:51:47
URL: http://mondaymorning.blogg.se/
Postat av: johanna

krämerna från bodyshop är kalas :)

2009-01-10 @ 18:56:03
URL: http://jsoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0