Söndagkväll

Godkväll sockertoppar! Hoppas allt är väl med er. Idag har jag bara strosat runt och gjort en massa nödvändiga saker. Som t.ex städa. Riktigt tråkigt, men det behövs ju ibland det med... Min mamma ligger och är riktigt sjuk i något virus. Så hon har sovit hela dagen. Tur att jag nästan aldrig blir sjuk *kors i taket*. Man ska ju aldrig säga så, för då blir man sjuk. Haha!

Mår lite bättre idag än jag gjorde igår. Blev bara helt störd när jag kom hem från Malmö. Typ isolerade mig och hade massa depptankar. Gud vad jag hatar det! Men det har jag lagt bakom mig nu. Det är faktiskt dags att se framåt istället. Längta till Thailand, till våren, sommaren, skratt & att må bra. Sitta ute på piren och se på solnedgången med en glass i handen, gå promenader längs stranden, barfota i sanden... oh! På sommaren blir allt så mycket lättare, så mycket roligare och härligare. Nu fryser man bara och helst stannar inne eftersom det blåser, regnar(!!) och har sig.

Nu ikväll ska jag se onsdagens avsnitt av Top model 11. Missade ju det eftersom jag såg programmet som handlade om Thailand. Haha, pratar fortfarande om det här hemma. Så jävla kul det var! Och hemskt, med tanke på hur många otacksamma turister det anländer till det landet varje år. På tal om det är det bara 38 dagar kvar tills vi åker. En månad och 7 dagar. OOOOOOH! Ska bli härligt att lämna kylan, sen återvända hem brun och fräsch. Lagom till våren ju! Får försöka behålla brännan genom att sola solarium, haha. Älskar att vara brun! Man blir så mycket snyggare då, eller hur?!

Nej, ha en fortsatt mysig kväll hörni. PUSS!


Kommentarer
Postat av: fredrika

Vad långt hår du har fått ! fint :)

2009-01-18 @ 22:44:49
URL: http://doughs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0