Sista januari

Godmorgon! Åh så trött jag är. Riktigt seg och skulle helst av allt ligga kvar i sängen hela dagen. Men det går ju inte. Måste göra någon nytta! Började min lördagmorgon med min absoluta favoritfrukost. Som ni kanske redan vet älskar jag att variera mig, men just denna frukosten har jag svårt för att byta bort... kokar helt vanlig havregrynsgröt i micron tillsammans med lite salt och en skivad banan, serverar den med sojamjölk. Åt en skiva av mitt grova bröd med rökt skinka & gurka, och ett glas vaniljte med skummad sojamjölk, kardemumma och kanel ovanpå. Blir knappast mycket bättre!
Igår åt jag dock något riktigt gott också. Kokade havregrynsgröten som vanligt, men hade i ett tärnat äpple som fick koka med i micron. Åt med kanel och sojamjölk. Smakade (och doftade) äpplekaka! MUMS!

Jag mår bra idag. Är så galet stolt över mig själv som utmanade min ätstörning två gånger igår. När jag skulle hem vid 3 tiden kom jag på att jag måste ju äta mellanmål! Kunde lika bra skitit i det som jag gjort så många gånger innan, men nej, denna gången gick jag in på Waynes och köpte en galet god hallonsmoothie. Tummen upp! Var inte så peppande när min kompis inte skulle ha något, men det gäller att bortse från. JAG vill bli frisk, och då ska man äta fastän det känns jobbigt. Det är dags att börja leva nu. Klara av att äta och njuta av livet och känna att jag är VÄRD det! Hur roligt är det att gå och vara en deppig människa jämt? Man tröttnar på sådana personer tillslut. TYVÄRR! Jag har förlorat massor av vänner på det sättet, så jag vet hur det är och känns. Men man vill umgås med människor som ger positiv påverkan. Det gäller att tänka på sig själv ibland också!!

Det andra var att jag åt mitt kvällsfika senare än vanligt. Innan jag skulle sova. Tycker det är jobbigt när det går över mina bestämda tider, men nu bara gjorde jag det! Kändes otroligt bra efteråt.

Idag blir det antagligen storhandling och eventuellt Ikea. Älskar Ikea! Kan gå där en hel dag... sen gillar jag att fika där också, för dom har så himla mycket gott! Åt någon macka sist med kyckling och tzatziki tror jag det var. Yummy!

Nu ska jag fota allt jag köpte igår. Puss puss!



+ Bild till vänster

Kommentarer
Postat av: Cattis

Du är jätteduktig!:)

2009-01-31 @ 09:42:09
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Anna

Dags att börja leva! så rätt! Ut och se världen Cornelia, du är värd mer än att sitta hemma och prata med din ätstörning. Gör varje dag lika bra som igår. Vägen till friskheten är lång, så det är lika bra att ta så många steg man kan! Kram!

2009-01-31 @ 10:57:35
URL: http://annamarian.blogspot.com
Postat av: cecilia

Skulle du vilja lägga ut lite tips på vad man kan ha i en omelett?:)

2009-01-31 @ 12:18:35
URL: http://rosselleri.blogg.se/
Postat av: Somrid

Bra start på dagen, jag kör gröt jag med!

Postat av: Kate

Det är rätta takter det! :)

Det är ju så fel att jämföra sig med kompisarna hela tiden, de kanske ätit ett brakmål precis innan?

Mina kompisar brukar ofta slänga ut kommentarer som "oj, jag har inte ätit på hela dagen jue" då klockan kanske är runt 18. Men jag har genom hård träning lärt mig att någorlunda ta sådana kommentarer utan ångest numera, jag intalar mig själv att de inte är ätstörda och att deras kroppar lyckas ta igen det där på ett eller annat sätt då.

Kram <3 lycka till. Härligt att höra att du verkligen kämpar.

2009-01-31 @ 21:49:56
URL: http://locomosquito.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0