Shopping

Hej vänner! Som jag lyst med min frånvaro här idag då. Hehe, men det blir ju så ibland. Var i Malmö idag med hopp om att hitta en himla massa kläder, väskor och skor. Hittade ingenting. Inga kläder, inga väskor och inga skor. Det enda jag möttes av var stressiga människor som ville shoppa på rean. Usch och blä. Jag hatar rea. Ja faktiskt! Det är rörigt överallt, kläder ligger på golven, man hittar aldrig rätt storlek, provrummen är alltid fulla, köerna är 25 meter långa och man trängs bland allt folk. USCH!
Annars har jag haft en bra dag. Köpte åtminstone ett rött diadem på glitter och smink på Face Stockholm med mitt presentkort. Kändes ju himla skönt! Behövde bara betala ca 100 kronor eftersom jag gick lite över presentkortets värde. Men hallå, en foundation, en concealer och en bronzer för 100 spänn! Haha, inte dåligt.

Köpte lite grejer till resan också. En adapter eller vad det heter. Eluttagen ser annorlunda ut i Thailand. Sen blev det resväskor och hela köret. Fick massa rabatt också av en snäll gubbe! Haha. Han var så rolig och snäll. Jag ääälskar när utländningar bryter på svenska. Det är så himla charmigt!

Åt sushi till lunch. Mums säger jag bara. Han som gjorde sushin var jättetrevlig. Skämtade massor med oss och bjöd på sig själv. Nu när jag tänker efter har jag bara stött på trevliga människor idag! På bussen hem sa busschaffören plötsligt i högtalarna att vi skulle ha en trevlig resa, och att vi skulle spänna fast oss om något skulle hända. HAHA! Så jävla gulligt. Och hon som hjälpte mig på Face Stockholm sa hela tiden "vännen" till mig. "Varsågod vännen". Haha sånt gör mig så jävla glad!

Sen nu när jag kom hem var jag så besviken över att jag inte hittat några kläder. Så jag klickade hem några plagg från Topshop som jag kollat in ett tag. Supernöjd är jag! Om någon undrar kostar frakten 5£ och tar ca 4-5 arbetsdagar att komma fram. Ingen tull heller! Så två linnen köpte jag och ett par glansiga leggings. Coolt!

Hoppas ni också haft en bra dag! PUSS!

Kommentarer
Postat av: Sara

Åhh ja ! kan verkligen hålla med om det , var i Malmö förra veckan , För mkt folk där & som du säger kläderna ligger ÖVERALLT !



men de du har beställt = MASSA FINT :)



Visst blir man glad när folk är trevliga mot en (:

2009-01-02 @ 20:26:43
URL: http://saarrraa.blogg.se/
Postat av: Louise

Jättefina saker =D!

2009-01-02 @ 23:25:45
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: Anna

Brukar också klicka hem lite på nätet om jag inte hittar det jag vill ha på stan. Mycket skönare att göra det i lugn och ro och även om man inte är 100 på att de passar är de lite spänning i det hela när man får paketet!

2009-01-03 @ 02:05:47
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: Lisa

Kan du inte lägga upp en lista med dina favorit siter för online shopping?

2009-01-03 @ 11:07:45
Postat av: Cissi

Eluttagen ser annorlunda ut, men våra svenska kontakter passar ändå :) Jag tror inte du behöver adaptern, jag gjorde det inte!

2009-01-03 @ 21:59:33
URL: http://faantastic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0