Så tråkigt

Jag är kanske känslig, men gud va tråkigt det är att lägga upp ett recept på en macka och sen få massa kommentarer som "gud va lite" och "du borde ätit mer än så" och "nu känner jag mig tjock som äter mycket mer än så". Jag vet att det inte är av elakhet eller något sånt. Jag vet det!!!

Men jag skrev inte ens upp allt jag åt. Jag äter efter ett matschema, och jag åt precis så som jag skulle. Och jag vet att det inte borde beröra mig att få sånna kommentarer, men det gör det! Känner mig alltid så jävla dålig. Åh orkar inte. Kanske ska sluta lägga upp recept? Sluta fota min mat? Eller så kanske jag måste skriva ut exakt all mat jag åt vid tillfällena? För att alla ska vara glada.

Och jag veeeet att alla menar väl. Men jag tar det som kritik. Pallar inte när någon kommenterar min mat, även ifall jag äter som jag ska. Kom igen!! Bara låt det va... inspireras av mina recept istället! Jag lägger upp dom för er skull...

Kommentarer
Postat av: camilla

Jag förstår att du blir sårad när folk skriver sådär.. det är sånt man inte vill höra.

Jag tycker du är grymt dukitig och kämpar på så bra!

Kram på dej!

2009-01-20 @ 15:25:53
Postat av: Jennie

Det som nästan är mer sårande är att de tar sig tid att skriva sådana kommentarer. Hur orkar en människa vara så avundsjuk och bitter att man tar sig tid till elakheter mot medmänniskorna?



Jag tycker att du kämpar på bra och jag har gillat din blogg från första stund. Älskar recepten och all inspiration man får av bilderna.



Så sluta inte tack :) Finns fler som hjälper än de som stjälper!



KraM!

2009-01-20 @ 15:45:32
URL: http://raspberrie.se
Postat av: Karolina

Folk har synpunkter på allt..

Tröttsamt, men strunta i dem! De tror att de vet bättre ,låt dem göra det men ta inte åt dig!

Take care<3

2009-01-20 @ 15:49:23
Postat av: Umma

Även om de vill dig väl så förstår jag att det kan vara jobbigt för dig med alla kommentarer. Du har ju nog själv att "kommentera" din egen mat - det räcker gott och väl! (Menar det i positiv bemärkelse)

2009-01-20 @ 16:27:25
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: Emma

Andra må triggas av att du äter för lite. Eller att de ser ut som att du äter för lite



Jag vet inte .. dina recept är grymt goda!

2009-01-20 @ 16:52:36
URL: http://emmmas.blogg.se/
Postat av: jenny

Förstår inte riktigt hur du menar för eftersom du vet att vi bara vill väl så borde du försöka att inte ta åt dig ifall du även äter rätt mängder! Men jag vet att maten är känslig för dig, precis som för alla oss andra, och när man lägger upp måltidsinlägg så får man ju faktiskt ta smällen av att andra kommenterar, precis som andra kommenterar dina andra inlägg :) Som sagt så vet jag nu att du vet att jag bara vill väl (lång knäpp mening haha) så jag hoppas inte du tar det här på ett dåligt sätt eller och om nu skulle göra det så ta fan inte åt dig! Och om du tar åt dig så kanske det ligger något i det, att du kanske åt för lite? Förstår du vad jag menar?! :)



Hoppas iaf att du inte blir surmulen som vårat hemska väder nu ;)



Tusen kramar och kämpa vidare!!!

2009-01-20 @ 17:45:34
URL: http://jennyoregon.blogg.se/
Postat av: Anna

Sötnos, tusen tack för din kommentar efter inlägget om jordbävningen, du verkar vara en sådan otroligt fin människa.



Folk kommer alltid hitta saker att klaga på, vad man än gör, jag vet inte om det handlar om osäkerhet och avundsjuka... men jag hoppas att du försöker att lyssna så lite som möjligt. Du vet själv bäst. Skulle skriva nå bra, men nu blev det bara babbel... du, har du varit mycket i Lund? Jag har nämligen precis flyttat till umeå och fick veta nu att jag kom in i lund, tänkte eftersom du brukar vara i malmö..





tänker på dig sötnos! KRAMAS

2009-01-20 @ 17:54:02
URL: http://madeinjapan.devote.se
Postat av: e

du går efter ditt schema. ha det som huvudgrej liksom. de andra vet inte allt, som du sa. och det är din blogg och du behöver inte heller berätta allt. men DU vet. och nu har du sagt det till läsarna igen, DU ÄTER EFTER ETT SCHEMA. förhoppningsvis förstår det de snart.



förresten, dina matbilder är jättefina! och recepten ser alltid galet goda ut

2009-01-20 @ 18:11:07
Postat av: josse

Sluta inte med recepten! Jag har provat flera och de är kanon bra!



Jag blir jätteinspirerad av dem och tycker du verkar vara en hel go tjej :)



Just nu gick jag faktiskt in på datorn för att kolla receptet du har på din blogg på dem goda pankakorna du gjort :)



Massa kramar! :)

2009-01-20 @ 18:35:28
URL: http://[email protected]
Postat av: Sara

Jag tycker det är jättebra att du lägger ut recept! Jag älskar dina goda frukostar! De triggar mig istället för att äta mer, så det är bara positivt!

Det var så jag hittade din blogg också, en tjej som tipsa mig om ett recept på din sida. Så jag tycker verkligen du ska fortsätta lägga ut dina recept! :)

2009-01-20 @ 22:51:50
URL: http://ladysara.blogg.se/
Postat av: Lustattlaga

Självklart ska du inte sluta lägga upp recept! Det är ju en stor del av bloggen. Visst förstår jag att det är jobbigt när du får sådana kommentarer - vilket jag tycker är totalt onödigt - filk hakar upp sig på smågrejor och liksom söker saker att klaga på.



jag tycker du gör ett superjobb med denna bloggen. Om jag var du skulle jag vara stolt :)



Kram på dig!

2009-01-21 @ 10:26:34
URL: http://lustattlaga.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0