Pinkberry

Har ätit tacos ikväll. Gottigott. Var faktiskt riktigt sugen på det idag. Sitter här med lite ryggont, det stramar och har sig. Jobbigt! Allt med maten går bättre nu efter jul. Tack och lov för det! Äter lagad mat till luncherna igen och utamar mig varje dag. Får jag en tanke som "nej jag ska inte ha nötter på gröten", så tar jag det ändå, mest för att gå emot sjukdomen. Känns jobbigt i stunden, men ångesten går faktiskt över. Tro det eller ej!

Om lite drygt en timme ska jag se Semestersvenskar på tv4. Hoppas det är bra! Ska ju handla om Thailand. Tror det var 7 avsnitt. Alltså helt perfekt för jag åker ju om 6 veckor. Ett program i veckan tills avresan. Mamma fick en massa bra tips av en arbetskamrat idag som precis kommit hem från Ao nang där vi ska bo första veckan. Tydligen ska där vara jättebra shopping! Hon nämde att något populärt bikinimärke ska säljas där, från Brasilien eller något. Inte helt fel! Guud vad jag kommer shoppa där. Ska bli så himla roligt!!

Förresten, efter Thailand har alltid Los Angeles varit ett drömresmål. Dit ska jag så fort jag har råd. Ska besöka Pinkberry som finns bl.a i LA. Det är ett ställe där dom säljer yoghurtglassar, smoothies och annat gott! Ser och låter väldigt fräscht. Någon som varit i USA och smakat?

Nä, nu ska jag kila. PUSS!



+ Bild

Kommentarer
Postat av: Sabina

Pinkberry är inte dumt ;) Men det finns betydligt bättre ställen, som har fler smaker och fler toppings. På pinkberry finns det ju typ bara tre smaker.. Godast tyckte jag var ett ställe väldigt nära där jag bodde i somras (kommer inte ihåg namnet..), men de hade yoghurtglass med chokladsmak och jordgubbstopping!

LA är härligt att besöka, om man vet vilka ställen man ska vara på och sådär. Man MÅSTE ha körkort och bil, annars är staden helt värdelös. Det är enorma avstånd mellan allting. Hollywood är ganska så överskattat om jag ska vara ärligt, är ganska så smutsigt och fult i verkligheten och det finns inte speciellt mycket att göra. Något du absolut inte får missa är The Grove i Beverly Hills!! Men gå dit på kvällen, underbar shopping och jättemysigt, med fontäner och sånt och självklart massvis med underbar glass!! Skippa yoghurtglassen och kör på riktig chokladglass, amerikanerna är mästarna på det ;) Santa Monica är också en must see, helt underbar shoppinggata med en mysig strand och pir. och du måste äta In'n'out burgers! Godaste hamburgarna ever, inte mcdonalds äckel här inte..

Jag ska tillbaka själv i sommar. Vill du ha lite mer tips och sådär så är det bara att fråga ;)

2009-01-14 @ 19:25:48
URL: http://sabinii.devote.se
Postat av: Maria

Jag var i Los Angeles (Hollywood) i somras tillsammans med min pojkvän där vi bodde hos hans bror som bor där. Vi besökte bl.a. Pinkberrys då och smakade deras yoghurtglass och det smakade lite annorlunda (hade aldrig tidigare smakat yoghurtglass) men det var jättegott, och så fick man ju själv välja mellan en massa topping:) LA är för övrigt jättehärligt, väldigt skön atmosfär och trevliga och öppna människor. Stränderna var ju inte fy skam dem heller:) Rekommenderas helt enkelt!

2009-01-14 @ 19:40:38
Postat av: Sarah

Jag har varit i Usa, bla i LA. Vi åkte förbi det där stället och ville gå in där men just då hade vi inte tid och sen rann det ut i sanden...

Men det är inte försent, vill så hemskt gärna åka tid igen! Helt underbart ställe!

2009-01-14 @ 19:50:30
Postat av: Ida

Hej!

Pinkberry stod på min lista när vi drog till New York i november. Jag älskade det medans mamma, som bott i San Diego ett år när hon var yngre tyckte att den onyttigare frozen yoghurten var bättre, haha ;) iallafall gillade jag att den var lite syrlig och fräsch. Du kan välja mellan naturell, grönt te och kaffe och sedan är det bara att toppa med frukt, bär och nötter. Jag rekommenderar det varmt!

Ha det underbart i Thailand

MVH

Ida från Ystad

2009-01-14 @ 20:16:43
Postat av: Maria

Tänkte bara tipsa om ett jättegott mellanmål. Eller mellanmål och mellanmål, det funkar lika bra som "godis" eller "snacks" till filmen :)



En vanlig fruktsallad på äpple, päron, banan och ananas..och för att det ska bli sådär RIKTIGT gott så blandar man i hallon och blåbär (köp frysta i mataffären och låt tina) Det smackar riktigt gott, och är ju nyttigt också.



Vill man gotta till det ännu mer så kan man hälla lite lite filmjölk över sin portion och blanda.



Mums!

2009-01-14 @ 20:32:25
Postat av: Hannah

Såg lite av det där programmet om semestersvenskar när resten av familjen kollade... äckelgubbar säger jag bara.

2009-01-14 @ 20:46:32
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: Umma

Fan vad glad jag blir av att läsa att du trotsar sjukdomen! Det är ju det som gör den friska sidan starkare. Du är så bra. Tyck om dig själv för att du kämpar!

2009-01-14 @ 21:15:52
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hej tjejen! Om jag förstått det rätt så ska du spendera 1 vecka i phuket och 1 vecka i Ao Nang? Jag kom precis hem därifrån och har spenderat 1 vecka vardera på de olika ställena. När jag var i phuket bodde jag i karon... I alla fall. Phuket och Krabi är två helt olika platser. Om du ska shoppa så rekomenderar jag att du passar på i phuket. Om du är ute efter STÖRT SNYGGA kläder (BILLIGA), alltså inte fake märken eller märken mer okända thailändska märken. Jag var lite skeptisk när jag hörde thailändska märken, men jag gav dem ett försök och sa åt taxin att köra till "expo". Det var helt magiskt. Så stort. Tänk dig flera fotbollsplaner av små butiker med helt sjukt snygga kläder. Du får inte missa det!! Sen finns det ur mysiga marknader och stora köpcentren där det finns mer internationella varor och så. Men passa på i phuket. Det finns säkert bra shopping inne i krabi town också, men i aonang är det inte något jätte speceillt. De flesta butikerna har samma saker och så... men det är riktigt mysigt där. Det vi satsade på när vi vari aonang var att ta en longtailbåt ut till de olika paradis öarna (rekomenderar chicken island). En dag gjorde vi en helt magisk tur med en speedboat till en ögrupp som hette hong islands. Det slog allt! Du får inte missa dem! Det var spegelklart vatten, fiskar, vit sand och allt det som man drömt om. Åh nu blev det långt. Jag skulle kunna tipsa dig om massor mer om du är intresserad. Jag vill tillbaka varje sekund. Hör av dig via min mail om du vill ha tips eller undrar ngt;) KRAM!

2009-01-14 @ 22:01:27
Postat av: Johanna

Jag håller med om att Hong Islands är helt underbara med kristallklart vatten, vit mjuk sand och imponerande klippformationer. Dem får du inte missa. Jag kan också rekommendera Maya Beach där filmen the Beach spelades in och Miracle Beach där man vid lågvatten kan gå mellan två öar. Det finns så många fina platser i Thailand men jag kan tyvärr inte skriva ner dem alla för då skulle det här inlägget bli alldeles för långt. Ha det bra!

2009-01-14 @ 23:15:06
Postat av: Tigrisenemmis

Hej vännen!

Tänkte höra med dig om du har lust att ses i helgen. Är i behov av sällskap och ditt känns rätt bra :D Jag får nämligen pengar på fredag så jag kan ta mig in till höllviken. Hör av dig på msn eller sms. Pusspuss

2009-01-14 @ 23:32:31
URL: http://tigrisenemmis.blogg.se/
Postat av: Hannah

SV; Eller hur! När jag var i Thailand och var liten så åt jag mest "vanlig" mat, typ pannkakor & pasta och sånt... men ofta man gör det när man är vuxen?!

2009-01-15 @ 07:26:55
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: Paris

Jag måste bara säga att det finns ett ställe i Sthlm som heter "Yoghurtshopen" och som ligger i Gallerian, mittemot NK, där dom säljer sådan där glass =P med tillbehör som bär och nötter och gelehallon och allt man kan tänka sig =P

2009-01-15 @ 12:43:40
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: juliasbullar

Ao nagn var ett av de bästa ställena jag vr på, dock ska man som sagt inte bada på den stranden de har att erbjuda, utan man ska åka ut med små båtar till öar runt omrking! bäst!



Om de är bästa shoppingen vet jag inte däremot. Krabi som ligger kanske 20min ifrån är underbart! De har mer som varuhus där, huuuur mycket skor som helst! ;) du kommer älska det

2009-01-15 @ 18:47:12
URL: http://juliasbullar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0