My friday

Bloggfri dag. Haha. Men det är skönt ibland med lite full rulle hela dagen. Åkte rätt tidigt imorse till Malmö och shoppade. Jag hittade SJUKT fina grejer som jag är nöjd med. Ska visa allt imorgon för er. Promise! Sen träffa jag en kompis och käkade lite lunch, sen snabbt iväg till Idun som gick helt okej. Eller nej det gick BRA. Jag gillar min behandlare. Faktiskt! Hon blir glad när jag lyckas, och det visar att hon verkligen bryr sig om mitt mående. Även ifall jag inte kan hålla med henne om allt, men hon säger faktiskt många kloka saker.
Vägningen gick okej. Gått ner. Även ifall jag ökat maten! Jag går alltid ner i vikt när jag ökar... eller när jag ätit regelbundet ett längre tag. Jag inser verkligen att den där extra mackan eller extra frukten inte gör någon skillnad på vågen. Men för stunden är det såklart svårt...!

Jag såg förresten Lisa som driver bloggen Lisaplace på Åhléns idag. Sjuukt söt tjej! Och vilken stil. Herregud. Love it! Hon var grymt lång i sina snygga skor från H&M. Hon märkte nog att jag glodde, haha. Förlåt! Kunde bara inte slita blicken. Hon inspirerar!

Nu ikväll såg jag bio med en annan vän. Mammut! Bra film faktiskt. Sevärd tycker jag.

Ska faktiskt hoppa i säng snart. Är galet trött. Hoppas ni haft en mysig fredag! Puss puss puss


Kommentarer
Postat av: Matilda

Jag tror att du innerst inne känner att du inte går uppåt i vikt.. även om känslor och ångest kan slå till ordenligt när man ätit något extra. Unnar du dig någonsin godis eller något annat gott utöver dina regelbundna mål? tänk om du vaknade upp hos en vän som inte hade din vanliga gröt hemma etc, skulle du då klara av att gå upp och äta en tallrik fruktyoghurt med lite sockrade flingor eller liknande? tror du att du kommer kunna bryta allt och äta pannkakor osv i thailand? kommer du kunna leva utan att räkna exakt vad det är i allt för att sedan kunna kompensera? det är bara lite tankeställare.. jag vet att du kämpar med detta var dag, men det krävs en del. man måste våga, jag hoppas verkligen du tillåter dig våga mer snart. du verkar leva så strikt, och inte tillåta dig själv att släppa på tider eller gränser.. det är så synd att se. jag vet att du äter efter matschema och att du verkar följa det, men om du verkligen vill bli frisk så visa det, visa dom att du kan, gör lite mer än dom begär. bevisa för dig själv att du kan, att du vill vara snäll vid den kropp du fått. du är en otroligt söt tjej som verkar hur go som helst, hoppas du vågar släppa tyglarna ifrån sjukdomen litegrann och leva ibland. inget elakt menat, jag lovar, jag vet precis hur jävligt det är, har varit där själv. Lycka till!

2009-01-30 @ 22:28:39
Postat av: Amandah

Visst är det skönt när dagarna är fulla av aktiviteter, även om det inte får bli för mycket:) Har saknat din blogg dock !

Kanske är det bra att du märker att du gå ner, att du faktiskt behöver mer mat. Samtidigt får det väl inte dras ut för länge, snart borde du verkligen gå upp litegrann, det är väl också en del av planen, även om det ju ABSOLUT inte är det viktigaste !



Keep on, jag beundrar dig.<3

2009-01-31 @ 00:36:38
URL: http://detminstajag.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Matilda: Åhjo, jag utmanar mig visst! Där har du fel, bara det att det inte alltid kommer med i bloggen liksom. Jag klarar av sådana situationer, har gjort det i lite över 1 år nu. Blir jag bjuden på något, förbjuden mat eller inte, så äter jag det. Om jag nu tycker det är gott haha, men jag gillar det mesta.



SJÄLVKLART ska jag äta dedär pannkakorna i thailand. Jesus! Du skulle sett mig på kreta i somras. Åt så grymt mycket! Frukost, lunch, middagsbuffé varje dag, chokladtårtor, kakor, glass, drinkar och godis i mängder varje dag. Jag kan släppa loss, även ifall ångesten kan komma ibland, men jag vet att det är värt det i slutändan.



Tack för att du bryr dig! :) KRAM!

2009-01-31 @ 08:48:27
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Matilda

okej, skönt att höra! jag förstår självklart att du inte skriver om allt i din blogg, hela sitt liv kan man ju inte vika ut sådär, det vill man ju inte, det är ju tyvärr därför många kommer med påhopp och liknande att man inte kämpar, och så menade jag absolut inte. Jag följer din blogg var dag, och märker hur du verkligen kämpar emot det onda, heja dig! men eftersom jag själv varit i din sits så är det ju så mycket man känner igen och önskar att man själv gjorde annorlunda, därför blir det att man kommer med någon lite fråga eller så till dig. Otroligt hur det kan påverka att läsa om andras liv sådär, märker hur jag själv blir alldeles ledsen inuti mig när du skriver att det gått dåligt på idun eller så, det låter kanske knäppt, men när man vet hur jävligt det är så önskar man så att alla andra lyckades komma ifrån det. Hoppas du förstod min tanke. Är så glad för din skull att du ska åka till Thailand förresten, jag har varit i Krabi i Ao nang, det var dock många år sedan, jag var bara 12 år då, idag är jag 20. men det var verkligen en upplevelse jag sent glömmer! :) Kram

2009-01-31 @ 10:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0