Min dag

Oh my god! Ni är bra på att ställa frågor ser jag. Trevligt. Ska svara på dom nu ikväll. Lär ta någon timme! Har varit och storhandlat idag och gått lite i affärer. Tog hela dagen! Köpte bl.a latteglas som jag kommer dricka te med skummad mjölk i. Muuums! Sen köpte jag Mamma mia också. Oooooh jag älskar den filmen! Kommer se den om och om och om igen.

Förresten ringde jag någon sjukvårdsupplysning idag angående pipet i öronen. Hon var jättesnäll. Jag fick ett nummer till en specialist och sen sa hon att jag skulle undvika höga ljud och vila mig mycket. Förhoppningsvis avtar pipet, annars får man göra en ordentlig undersökning. Känns skönt att de hade svar. Känns ju som ett litet problem men det tar faktiskt mycket på en. Sover inte alls så bra som innan och även ifall jag mest hör det på kvällen/natten så ger det mig huvudvärk.

Skulle egentligen träna idag men jag pallar inte. Får bli imorgon. Förut kunde jag verkligen inte hoppa över en träning eller skjuta fram det. Känns himla skönt att kunna utan större ångest. Och maten har ju kommit lite i kläm idag, så träna på det är väl inge vidare smart...

Nej, nu ska jag svara på era frågor!! PUSS!

Kommentarer
Postat av: Lina

Annars är jag inget för musikaler direkt, men jag älskar också den filmen! Jag och min pojkvän kollade på den, han är väldigt grabbig av sig men han gillade faktiskt den också =)

Jag har Mamma mia-soundtracket på min ipod, spelas flitigt! :P

2009-01-05 @ 17:49:47
URL: http://meduzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0