Måndag 5 januari

Godmorgon huvudvärk. Såklart pep örat inatt igen. Även det andra örat har ett pipande ljud, fast det är konstant. Det andra hackar sig fram. Orkar nästan inte bry mig. Är bara så trött på att inget är som jag vill.

När jag äntligen lyckades somna igårkväll så var det ju självklart att jag skulle börja drömma. Jag drömde olyckligt. Om en jag tycker om. Mer än tycker om. Allt var så bra, men plötsligt vände det och han skulle fria till sin flickvän. Fyfan vad hemskt det var. Allt var ju så verkligt också. Trodde nästan det hänt när jag vaknade. Usch! *Glömma bort*.

Idag ska vi storhandla och tydligen åka förbi staden för att göra något ärende. Annars i veckan ska jag träffa vänner och ha det mysigt. Tänkte kanske ha spakväll och bara ta hand om oss. Jag älskar spakvällar. Mysmys!

Längtar till sommaren. Bilden nedan är på mig från förra sommaren. Hade lugg då. Ganska fint men det är jobbigt med lugg. På morgonen står den åt alla håll och kanter. Sen är den ivägen och när det blåser ser man rolig ut, haha. Men annars älskar jag lugg. Men nej, jag trivs bäst med lång lugg.
Jag hoppas min mysdress kommer idag. Topshop-kläderna lär inte komma än. Kanske på onsdag-torsdag nånting. Förresten så kommer våra biljetter till Thailand närsomhelst!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag längtar.

Nä, ha en bra dag allihopa! Puss


Kommentarer
Postat av: Sanna

Konstigt det där med öronen!

Jag hoppas du får en fin dag idag iaf :) Kramar på dig.

2009-01-05 @ 10:34:30
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: someone

är det bara jag eller blev du sjukt likt Carolina Gynning på det kortet? hehe hur som helst är du väldigt söt :)

2009-01-05 @ 11:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0