Måndag 26 januari

Godmorgon! Oh jag gillar att lyxa till mina frukostar ibland. Åt havregrynsgröt med blandade bär, solrosfrön, soyamjölk, en skiva av den grova limpan jag bakade igår, med philadelphiaost & gurka, en kopp vaniljte med skummad mjölk, kanel & kardemumma ovanpå. Sååå gott. Förresten smakade brödet bättre idag. Inte alls så hårt som igår när jag precis tagit ut det ur ugnen. Så nu är det helt perfekt!

Idag ska jag med hunden till veterinären. Hon ska bara vaccineras och få sina klor klippta. Hon har blivit lite galen numera när jag ska klippa hennes klor. Antagligen för att jag gör det för sällan. Så jag betalar mer än gärna en hundring så att någon annan gör det. Hoppas veterinären är bättre på det än mig! Jag blir ju också lite nervös när hon stretar emot sådär, och de känner ju av det. Hundar är kloka djur!!

Ska mejla min behandlare nu om hur det gick med räknandet i helgen... ja räknadet av kalorier som jag skulle försöka undvika lördag och söndag. Klarade halva lördagen, sen tog monstret över i mitt huvud och jag räknade ändå... dumt! Men jag ska klara MINST 1 dag tills fredag. Det har jag själv bestämt. Klarade det 2 veckor en gång, då ska jag kunna vara utan åtminstone 1 dag och känna efter hur det känns.

Nä, nu ska jag mejla, duscha sen laga lunch och bege mig till veterinären. Puss!


Kommentarer
Postat av: Anja

Hur gjorde du den där frukosten? använde du dig av frysta bär eller, såg as gott ut :D

2009-01-26 @ 12:36:05
Postat av: sara

en dag är alltid bättre än ingen:)

tänkte på en sak, hur gör ni med hunden när ni åker till Thailand?

2009-01-26 @ 12:53:53
URL: http://saarrraa.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Anja: Det var himla gott ;) Körde 1 dl havregryn + 2 dl vatten + salt i ca 2 minuter i micron. Sen hällde jag på frysta blandade bär och körde ca ½ minut till för att bären skulle tina. Serverade med sojamjölk & solrosfrön. Muuums!



Kram!

2009-01-26 @ 14:15:47
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Jossi

Åh, dina frukostar ser alltid så supegoda ut! Frukosten är den bästa måltiden verkligen, tycker jag :)

Kram

2009-01-27 @ 19:15:04
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Postat av: Malin

ahh gud vad gott det ser ut! tyvär kan jag inte äta något själv, opererade bort halsmandlarna i måndags så jag har bara levt på vatten,saft,värktabbletter.. Man uppskattar mat mycket mer när man inte kan äta även om man vill, hehe.. Ja gud vad god din gröt ser ut... Man e ju så hungrig när man inte kan äta.. Man faller lätt tillbaks i sina ät-störda tankar när man inte kan äta.... HAr du något tips på något gott som går lätt ner i halsen? =) ha en bra dag, kramar

2009-01-29 @ 22:18:07
URL: http://whatsgoingonhere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0