Godkväll.

Jag har världens störigaste sång på hjärnan. Hajarna. Ni vet... hajarna, hajarna, HAJARNA! Hahaha. Har suttit och sjungt den hela middagen. När jag väl hör en låt kan jag inte få den ur huvudet igen. Kom in på hajar bara för att jag läste på nyheterna att det hänt 3 hajattacker i Australien på bara 2 dagar. Så läskigt! En 13 årig flicka hade blivit nerdragen av en 5(!!) meter lång vithaj. Fyyyy vad hemskt. Tur att hon klarade sig i alla fall. Forskare tror ju att hajar ofta tror att vi är andra djur som de kan äta, men när de väl "smakat" på oss så släpper de taget. Om det stämmer eller inte har jag ingen aning om... men kanske?

Åh innan idag tänkte jag hur roligt det vore att flytta. Just nu är det nog inte möjligt iomed min ekonomi. Men tänk att flytta ihop med en pojkvän som jag tycker om. Att dela ett hus/lägenhet tillsammans, laga mat, mysa, umgås, gå ut, resa... snacka om att det lockar! Och någon gång ska det ju hända. Att flytta ensam till en lägenhet tror jag inte jag pallat. Kanske jag blir tvungen att göra det för ett tag, men usch... jag vill ha någon där! Någon att komma hem till. Sen är det ju lite snällare mot plånboken att flytta ihop två stycken. Jaja, snart ska det hända i alla fall! Får se när ; ) Men det känns iaf inte lika läskigt längre. Innan tänkte jag "kan jag inte ta hand om mig själv, kan jag heller inte sköta ett hem". Det stämmer nog!

Åt köttfärsbiff med spenatgratäng till middag idag. Det är SÅ gott. Älskar den gratängen. Mums! Sen har jag kokat bovetegröt också som jag ska äta till frukost imorgon med hallon och soyamjölk. GOTT!
Mår bra ikväll. Känns skönt att kunna skriva så och verkligen mena det! Puss på er ♥

Jag längtar tills våren kommer!

+ Bild

Kommentarer
Postat av: Linda

Åhh.. Nu fick jag den där Hajarna-låten på hjärnan :P

2009-01-12 @ 19:26:03
URL: http://lindiz.blogg.se/
Postat av: Good girl

Att flytta hemifrån är verkligen jättehärligt. Jag var orolig innan ajg gjorde det men nu stormtrivs jag. Bor själv men i korridor så vill jag ha folk runt mig är det bara att traska ut i köket :) Det bästa är att man faktiskt vet att man klarar sig SJÄLV. Att inte behöva en mamma som ser över en. Vankas det flytt för dig eller är det bara drömmar? :) kram

2009-01-12 @ 19:34:48
URL: http://goodgonebad.wordpress.com
Postat av: Paula

Åh Cornelia!! Kan du inte skriva ut spenatgratängs receptet!! Jag älskar spenat! Det lät huuur gott som helst!



Ha en underbar kväll!

Kramar

Paula

2009-01-12 @ 19:59:02
Postat av: Cornelia

Paula: Jag har länkat till receptet i mitt inlägg :) Annars hittar du den under "recept" här i bloggen.



Tack detsamma!! Kramar <3

2009-01-12 @ 20:19:30
URL: http://annacornelia.se
Postat av: louise

Vad härligt att läsa att du mår bra :) sånna dagar gör kämpandet värt! fortsätt så bruttan <3

2009-01-12 @ 20:20:52
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Anna

Åh, jag blir så glad när du skriver att du mår bra!

2009-01-12 @ 20:29:44
URL: http://madeinjapan.devote.se
Postat av: Ellinor

Att bo själv är inte alltid så kul. men det beror väl på vilket liv man lever. jag är ju mycket själv ensam hemma och då är det inte så kul. men om man jobbar och träffar massa kompisar är det säkert roligare. och att bo med en kille vore inte fel. men då måste man ju ha någon också.

2009-01-12 @ 20:30:47
URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: someone

Du gör imponerande framsteg hela tiden :) så inspererande!

2009-01-12 @ 20:36:24
Postat av: Kristin

Hehe, fick också den låten på skallen. Typiskt! Har ett minne att jag sjöng den i kören på högstadiet med tillhörande "koreografi" :P

2009-01-12 @ 20:37:23
URL: http://knudan.blogspot.com
Postat av: Louise

Vilket glatt inlägg <3 Hihi någon pojke på gång då? ;)

2009-01-12 @ 20:46:49
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: Umma

Bovetegröt är toppengott. Jag såg igår att du undrade om tips till frukost/mellis! Något som kanske låter konstigt men är toppengott är att mosa lite banan (typ 1/2) tillsammans med keso eller kesella. Vispa ihop med en gaffel. Bodybuilders kallar det för "banangrädde" :-D Brukar toppa gröten med detta och säger bara: Mmm! Gott till fruktsallad också.

2009-01-12 @ 21:27:10
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vad fint att du mår bra :)

Att flytta hemifrån är det bästa som jag har gjort i mitt liv. Jäklar vad jag har vuxit upp och lärt mig att ta ansvar på ett helt annat sätt. Det är väldigt nyttigt!

Jag bodde först själv i en mysig etta men nu bor jag i en tvåa tillsammans med min underbara pojkvän, och som du skriver, det är verkligen fantastiskt härligt!

2009-01-12 @ 21:33:11
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Roxanna

hmm.. fick du min kommentar nyss? Jag tror jag skrev det till ett helt annat inlägg men nu finns inte det inlägget här? :S haha skumt, fattar nada!

2009-01-12 @ 21:44:58
URL: http://roxiee.blogg.se/
Postat av: Cissi

Det är asskönt att flytta fast det innebär ju mer ansvar och man ska nog vara ganska frisk från sina ätstörningar fdör att klara det. En läxa jag fått lära:(

2009-01-12 @ 21:48:57
URL: http://cissilagrell.blogg.se/
Postat av: Roxanna

haha jahaa men jag hade hunnit skriva! konstigt att du inte såg det, hihi.



Jag skrev i alla fall tack för din söta kommentar! Jag blev så glad bara av att läsa det du skrev! :) Och desamma gäller dig, om du vill prata eller ha någon som lyssnar så finns jag här för dig <3 Kram!

2009-01-12 @ 22:43:02
URL: http://roxiee.blogg.se/
Postat av: natta

jag är så glad för din skull!

2009-01-12 @ 22:46:23
Postat av: Cattis

Ja, usch och fy! Under tiden jag var i Australien hände 3 vithajattaker- två människr skadades och en 16-årig pojke dog :( (som du skriver äter de egentligen inte människor men har otroligt dålig syn och hinner därför oftast ta en smakbit innen de ändrar sig- och ibland räcker det...)



Såklart du ska bo ensam tjejen! Jag ville absolut inte flytta hemifrån och gjorde det ENBART för att jag var tvungen (började plugga...). Haha, sedan märkte jag att det är helt underbart! Du får bestämma allt själv- inreda som du vill, bjuda hem folk när du vill, vara själv när du vill, gå upp när du vill, gå och lägga sig när det passar... vara fri! Du behöver inte anpassa dig efter allt och alla! Och familjen finns ju kvar dessutom :)



Sedan tror jag att det är väldigt nyttigt att bo själv innan man flyttar ihop med någon, att pröva på det. Att veta att man faktiskt klarar sig själv. Dessutom blir det ju dubbelt så mysigt när man sedan hittar drömprinsen tillslut ! ;)

2009-01-13 @ 01:47:23
URL: http://vitanova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0