Fredag fredag

Godförmiddag/morgon. Är galet seg idag eftersom jag sov så fruktansvärt dåligt inatt. Mitt öra pep som FAN. Det har varit ganska bra denna veckan med örat, ända tills inatt då... fy. Men jag har en tid till en specialist... i februari. Hmm kul att vänta så länge? Nej.
Förresten, jag såg nu precis att min blogg fyllde 2 år den 7:e januari. Wow! Fast i början skrev jag inte alls så ofta som jag gör nu. Nu är ju bloggen mycket viktigare i mitt liv än innan. Det blir ju nästan som en hobby! Jag älskar att sitta och fixa ihop fina kollage, skriva av mig tankar och kunna inspirera andra därute. Jag tänkte till och med försöka hinna med att blogga under Thailandresan. Det finns ju internetcafén överallt där! Sen kan det ju vara kul för min egen del att ha allt nerskrivet.

Funderar lite på om jag ska åka in till Malmö lite innan Idun. Bara för att hinna med någon affär innan mötet... haha! Men nja, jag får se. Har rätt mycket kläder om man säger så. Fast ett par nya jeans behöver jag verkligen. Använder ALLTID mina från Weekday. Älskar dom! Så mjuka och sköna fast ändå slimmade. Äh, rotar jag lite i garderoben hittar jag massor av jeans... bara det att jag inte trivs i dom. Sitter ett par jeans fel på mig får jag panik. Jag HATAR det. Finns det mycket snygga jeans i Thailand?

Ska hoppa in i duschen nu. Puss puss!

Kommentarer
Postat av: stars in heaven

Det låter superbra :)

Kram<3

2009-01-16 @ 10:24:01
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jag håller med dig om jeansen! Jag är ingen jeanstjej alls, de måste sitta perfekt.



Har ett par jeans som jag använder då och då, men de gör väldigt ont vid höftbenen, så de kan jag inte ha på jobbet när jag sitter ner hela dagarna.



Använder helst leggings, strumpbyxor och mjuka byxor ;) Är verkligen bekväm av mig, hihi.



KraM!

2009-01-16 @ 11:06:19
URL: http://raspberrie.se
Postat av: Anna

Är precis lika dan med jeans. Hittar typ 1 par som sitter perfekt vartannat år så ju nu har jag massa som sitter okej men innerst inne gillar jag inte dem. Kolla Bik Bok och Topshop (fast de finns ju inte i Malmö men om du är i Lund nångång), de brukar ha en del snygga. Oftast tycker jag de lite billigare okända märkena sitter bättre.



Vad ska du hitta på ikväll? Du borde unna dig en festkväll ute nångång. När man bara är ute sällan kan det bli himla roligt faktiskt :)

2009-01-16 @ 11:54:08
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: Martina

Nja, vet inte riktigt om de har fina jeans i thailand :P De gångerna jag har varit där, och tittat i vanliga "affärer" längs med gatorna är det sånna där jeans med t.ex blommor. Helt annan stil än vi svenskar har. Och sen är det oftast minimala tjejer/kvinnor i Thailand när det gäller längden också. Fast sticker man in till nått köpcentrum finns där ju massvis! Det gäller att leta:) Och inte fastna i turistställena längs med gatorna, där säljs det bara skit... Okej, jag talar kanske emot mig själv om vad jag sa ang. jeansen, men vad jag tycker så har de iaf inte snygga jeans i små-affärerna, men sen kan man hitta så sjukt snygga (andra) plagg där! Usch, nu babblar jag bara, hoppas du fattar :)

2009-01-16 @ 12:10:56
Postat av: carolina

sådana jeans är bäst! har ett par svarta stuprör som också är slimmade men samtidigt jätte mjuka och sköna, och blir inte stenhårda efter tvätt :)

2009-01-16 @ 12:14:12
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hoppas att du får en bra dag, trots Idun :) Och att du hittar jeans till dig!

2009-01-16 @ 12:38:09
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Roxanna

Åh jag är precis likadan när det gäller jeans, jag verkligen avskyr när de sitter obekvämt! därför har jag ganska svårt att hitta jeans för jag vill fortfarande att de flesta ska se riktigt slimmade ut fast på samma gång sitta bekvämt på kroppen. Svårt det där! hehe..



Hoppas du har en bra fredag gumman :) <3 kram!

2009-01-16 @ 13:08:46
URL: http://roxiee.blogg.se/
Postat av: A.

vad jobbigt det låter med örat :S hoppas verkligen att det löser sig <3

ha en mysig fredag gumman! PUSS

2009-01-16 @ 15:58:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0