Fejk

Snacka om seg denna lördagmorgon! Wooh. Men jag mår bra, och det är huvudsaken. Då kan det bara bli en bra dag liksom! En kompis ska komma hit idag och vi ska baka scones. Gottgott. Kan lägga upp receptet här sen om ni vill. Jag älskar scones! Av alla sorter. Både nyttiga sorter och onyttigare. Det roliga är ju att det går så fort att baka också. Bara att svänga ihop, 10 minuter i ugnen sen har man nybakat bröd. Halleluja.

Satt precis en stund och kollade igenom en massa bilder på Lauren Conrad. Hon har enligt mig den snyggaste stilen i världen. Gillar att hon varierar med söta klänningar/kjolar, men ibland lite tuffare med lacktajts och höga klackar. Precis vad jag gillar!! När jag ska till Thailand ska jag leta efter väskor. Fejk! Det finns bra kopior där sägs det. Vill ha de två som syns nedan på bild. En balenciaga och en chanel. Sen ska jag köpa massor av solbrillor. Också fejk! Åh jag älskar kopior. BRA kopior i hyfsad kvalité. Någon som kanske har tips på ställen i Phuket (eller Ao nang) där det finns BRA kopior av väskor och brillor?

Jag är så sjukt shoppingsugen!! Men måste lugna mig nu i 4½ vecka. Hihi svårt som tusan.
Måste duscha nu! Pussar


Kommentarer
Postat av: emma

Hej !

Du pratar om din vikt och att du inte går upp men jag undrar vad väger du just nu egentligen?

kram

2009-01-24 @ 09:39:27
Postat av: Cornelia

emma: Hejhej. Har skrivit det förut, jag väger 51.

Kram

2009-01-24 @ 09:43:36
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Anna

Faktum är det Cornelia, att shoppingen inte är centrerad till ett specifikt ställe. Den finns ÖVERALLT! Min syster kom hem med 14 eller 15 nya väskor senast vi var i Thailand. Visserligen var vi då i Pattaya, Bangkok och Cha am... Men marknader, små butiker och större shoppingcenter finns överallt. Så det handlar om att le stort och pruta mycket - Allt med glimten i ögat!



Ha en fortsatt bra helg.

2009-01-24 @ 10:34:35
URL: http://annasjogren.blogg.se/
Postat av: e

Usch, jag ogillar verkligen kopior! Även om jag själv aldrig skulle lägga 10tusentals kronor på en äkta sådan väska om jag inte hade i princip obegränsat med pengar. Köper hellre grejer i riktig kvalité utan märke.

2009-01-24 @ 11:53:18
URL: http://eelvelin.blogg.se/
Postat av: Louise

ha så himla mysigt idag & njut av sconesen :D kram<3

2009-01-24 @ 12:21:50
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: juliasbullar

i ao nang finns de överallt, men åker du in till krabi så finns det massor där med! skor till tusen! vilket du verkar gilla.



i phuket har de tre stora köpcentrum tror ja det var, bara att fråga en taxicaffis så skjutsar han dit er. ni kan gå där i timmar, tro mig!



MEN, de finns mycket snygga kopior ute på stan också, man måste bara hitta "the one".



Tänk också på att pruta, och i början av resan kommer du tycka "åh fan va billigt" MEN du har då blivit lurad, ju vitare du är desto mindre erfarenhet har du av vad allt kostar där nere. så ge dig inte! thaitomtarna utnyttjar de.



Börja alltid pruta, ta ner de till halva priset. sen säger du halva priset igen. så går du sakta upp :D tro mig, jag är bäst att pruta! fick pruta åt mamma å bror och pappa hela tiden:D haha.

2009-01-24 @ 12:25:26
URL: http://juliasbullar.blogg.se/
Postat av: Sara

åhh vad jag blev sugen på de nu :O

hade ju varit en perfekt frukost :O

men ja får nog vänta med frukosten tills du satt upp receptet :) väntar med spänning :D

2009-01-24 @ 12:30:29
URL: http://saarrraa.blogg.se/
Postat av: Bea

LC har tråkig och vanlig stil... kul..

2009-01-24 @ 15:35:46
Postat av: Cornelia

Bea: Ja smaken är ju som baken :) Men isåfall tycker du min stil också är tråkig och vanlig ^^

Vad gillar du?

Kram

2009-01-24 @ 15:40:45
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Joanna

hej du.

det är såhär att jag ska börja behandling på SCÄ där jag ska gå på just IDUN. Det skulle vara hur snällt som helst om du kan berätta lite om den behandlingen för mig? Jag har hört av läkaren att veckan man är där kommer vara väldigt intensivt, är det så?



Jättetacksam för svar och hoppas du mår bättre nu :)

2009-01-25 @ 22:14:57
URL: http://jooannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0