Drömmar som håller mig vid liv

Har precis ätit lunch. Min torskgryta med tomat, saffran och spenatcouscous till. En klick creme fraische för att lyxa till det. Väldigt gott. Konstigt nog blev jag riktigt sugen på kaffe efteråt. Jag är aldrig kaffesugen. Min kropp reagerar starkt på koffeinet, blir helt darrig och uppe i varv. Haha!

Vet ni vad jag brukar göra för att "bli vän" med min kropp för stunden? Ganska konstigt, men jag brukar gå runt utan kläder. Haha, inte HELT utan kläder, men nästan. Låter kanske inte som något ni kunnat tänka er för att BLI VÄN med kroppen, men med mig funkar det. Så någonstans inom mig måste jag ju tycka att jag är helt okej. Eller hur? Jag tror faktiskt det...
Okej, lite bränna på denna bleka kroppen hade jag inte tackat nej till. Men kanske inte konstigt att man ser så blek och grå ut vid denna tidpunkten på året. Men snart kommer våren! Verkar nästan som den redan kommit hit. Vårfåglarna kvittrar för fullt, de bygger bo och jag har sett massor av stora gröna knoppar på vissa buskar. Jag längtar så! Tänk när allt blommar... så himla underbart! Längtar till man kan ligga på en filt i parken och äta jordgubbar. Dricka stora glas med hallonsaft och isbitar. Grilla på kvällarna och sitta utomhus. Gå på stranden varje dag och lyssna på bruset av havet, alla barn som leker. Ha med sig fika. Hembakade kanelbullar och smoothies. Färsk frukt och matiga mackor.

Gosh, jag drömmer för mycket. Men det är kanske mina drömmar som håller mig vid liv? Det kanske är dom som gör att jag står ut med årets tråkigaste och mest deppiga årstid. I think so!
Hoppas ni får en bra dag! Puss puss ♥


Kommentarer
Postat av: Jessica

Gud vad jag längtar tills våren och sommaren allt känns så bra just då :)

2009-01-27 @ 14:21:53
URL: http://jels.blogg.se/
Postat av: Umma

Jag tycker inte det låter konstigt att försöka bli vän med kroppen på det sättet du gör - Tvärtom tycker jag det låter jättebra! För det är ju kroppen man är så jävla rädd för. Men varför springa från något som ALLTID kommer finnas med en? Det går ju inte direkt att vara ett huvud ENDAST som går omkring i livet :)

2009-01-27 @ 15:34:56
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad är det som ligger i kaffekoppen ? :)

2009-01-27 @ 17:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0