Back on track

Hej sötnosar! Nu är jag tillbaka på riktigt igen efter en liten sketen paus. Haha. För jättelång var den ju inte, fast det känns så även ifall jag skrivit nått snabbt tråkigt inlägg. Hoppas ni saknat mig lite grann i alla fall.

Har haft det dundermysigt med min lilla vän. Sett filmer, skrattat, gråtit, gått promenader, fikat på stan och pratat en massa. Är ganska trött nu faktiskt. Ikväll blir det att träna, laga en jättegod maträtt - linssallad med rökt lax, och senare ska jag krypa ner i soffan med min tidning som bara handlar om Thailand. Finns en special-tidning att köpa nu fram till den 30 januari. Så ska ni dit eller vill veta mer om Thailand så köp den!!

På tal om Thailand. Biljetterna kom idag!!! Fatta, nu är det verkligen PÅ RIKTIGT. Okej, det har det varit hela tiden. Men det är så himla nära nu att jag börjar få lite resefeber. Är grymt nervös! Fast på ett positivt sätt. Tänk när vi sitter där på stranden och ser solnedgången med en drink i handen... oooh så overkligt! Bara 47 dagar kvar nu. Yay!

Den senaste tiden har jag ätit ganska dåligt. Eller väldigt dåligt hade väl en del tyckt. Ensidigt och för lite näring och energi. Vet ni vad det gjort med mina tankar? Jag känner mig så sjukt mycket fetare. Min hjärna svälter och min kroppsuppfattning blir helt skev igen. Usch det är så läskigt när detta händer, för man vill ju bara ner i vikt då. Fast tack och lov vet jag att det "bara" är hjärnan som lurar mig. Jag är inte ett dugg tjock, ful, dum eller hemsk. Så nu är det verkligen kämparglöden som ska tillbaka!! Är riktigt peppad för att vända detta.
Min behandlare sa ju igår att jag även ska planera mina luncher i förväg. Och egentligen kanske det hade hjälpt mig. Igår planerade jag och Fanny hela denna matdagen, och det har gått jättebra!! Och det KÄNNS bra!

Nä nu måste jag sätta igång med middagen. Mamma kommer snart hem! PUSS!



+ Bild

Kommentarer
Postat av: Louise

Duktig! Kämpa på!

2009-01-09 @ 17:32:38
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: sanna

Vart i thailand ska du? Har först kolla i bloggen men hittar inte det. (Kan du inte skaffa "sök" på din blogg? :) )

2009-01-09 @ 18:17:52
Postat av: Cornelia

sanna: Jag ska till Ao nang och Kata beach. Jag har en kategori som heter "resor". Där står allt :) Har nämnt det några gånger.

Jo jag har bett "spotlife" om en sökfunktion, men de verkar inte ha fixat någon än.. skulle också vilja ha det!!

2009-01-09 @ 18:38:01
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Umma

Du är vaksam på dina tankar och det är så glädjande att se!



Det är ett faktum: Ju mindre jag väger - desto tjockare känner jag mig. När jag kommer upp och nosar på normalvikt känner jag mig smalare än "för 10 kg" sedan. Sjukt men sant!

2009-01-09 @ 20:32:45
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: carolina

håller helt med umma angående kroppsuppfattning! gott med rökt lax, hoppas på bild och recept :)

2009-01-09 @ 23:05:36
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0