Utmaningar

Känner mig helt yrvaken. Mamma kom in i mitt rum tidigt, tidigt imorse och skulle leta fram sin häxhatt. Haha! Hon jobbar på en skola med små söta (och jävligt högljudda) barn och idag ska hon läsa skräckisar för dom. Min mamma blev kallad för "Häxan surtant" en gång av ett barn. Det ska tydligen vara nått barnprogram... så det kallar jag henne ibland numera, lite roligt.

Idag fyller mitt kusinbarn 2 år och vi ska dit och fira. Blir utmaningar ikväll alltså! Men som jag sagt 100 gånger förut, jag har lättare för att släppa på kontrollen när jag är bortbjuden. Konstigt men sant. Det ska tydligen bli hemmagjord pizza där ikväll. Det var riktigt längesen jag åt pizza. Sist jag åt det var på resturang, men den var INTE god. En helt platt pizza med några få räkor och massa ost. Pizzor ska ha rikligt med fyllning och gärna toppas med ruccolasallad tycker jag. Botten ska vara perfekt tunn med lagom krispiga kanter. DET är gott. Jaja, jag kommer klara det bra i alla fall. Det vet jag! Behöver faktiskt "äta upp mig" lite nu inför Thailandresan också. Har nog gått ner lite...

Igår fick jag hem min mysdress från Haléns. Jag ÄLSKAR den!! Helt underbar. Kostade bara 299 kronor! Vilket kap. Stor och mjuk är den också. Jag har storlek S i min och den är alldeles perfekt löst sittande. Sov i den inatt, haha. Riktigt mysigt!

Ska försöka hitta någon snygg outfit till ikväll. Så den får ni se sen!
Ha en bra dag. Pussar


Kommentarer
Postat av: erica

oh vill med ha men är så osäker på storlek..

2009-02-06 @ 11:35:38
Postat av: Louise

Ska på begravning idag, tufft "/ Ha kul på kalaset <3

2009-02-06 @ 12:08:12
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej! Mysig dress, jag har en liknande!!

Har du planer på att börja träna på gym? såg en kommentar om det...Inte för att jag har med det att göra men du är ju underviktig och dessutom tränar du väl redan för mkt, eller?





2009-02-06 @ 13:16:47
Postat av: Cornelia

Linda: Sjukt mysig ja!

Jag väger 3-4 kg från bmi 20, vilket inte stoppar mig från att träna (om jag nu äter ordentligt). Och nej, jag tränar inte för mycket. 30 min varannan dag vilket jag trivs bra med.

Kram!

2009-02-06 @ 13:26:32
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Linda

Okej, då tar jag tillbaka den kommentaren:) Hoppas att du hittat lite trevligare sidor att läsa förresten...;)

2009-02-06 @ 14:51:18
Postat av: carolina

vad mysig du ser ut :) du, käka NU. har vart med om allt för många gånger ( senast i N.Y) att jag inte äter ordentlgit veckorna innan, för att jag ska unna ig p åresan, men det blir aldrig så, istället skapar man mer ångest... och det ska ju inte resan handla om. ta hand om dig, du är en bra tjej :)

2009-02-07 @ 17:49:56
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0