Pengarna tillbaka

Nu ska jag ringa frisören och säga att jag vill ha pengarna tillbaka. Fyfan så mitt hår ser ut! Det är förstört. Ska gå till en annan frisör (som jag vet är bra) och mörka upp håret lite á la Lauren Conrad. Jag kan bara inte se ut såhär!! Jag hatar dock att klaga. Jag HATAR det. Men jag måste stå på mig. Det blir som en liten utmaning faktiskt.

Wish me luck!


Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, jag är i precis samma situation som dig. Fredagen innan jag skulle flytta upp till Umeå skulle jag till frisören och fräscha upp det lite, man vill ju vara snygg när man ska träffa hundratls med nya människor och ha nollning i två veckor.FY FAN säger jag bara, det vart verkligen gult och jag har använt silverschampoo och det hjälpte inte. De ljusa slingorna blir mer vita, men de gula lika gul.Nu har jag inte råd att göra om det heller eftersom jag pluggar och har inte ens fått mitt första studiemedel från CSN. Fruktansvärt!

2009-02-05 @ 09:43:25
URL: http://madeinjapan.devote.se
Postat av: Jennie

Man har ju hört ett antal ggr om tjejer som ska bleka sitt kära hår och att det sedan blir misslyckat.En har fått gråa nyanser, en annan mer åt det gröna hållet. Vissa helt kycklinggula och andra har blivit helt vita.Verkar vara svårt för frisörerna att verkligen lyckas med denna behandling och jag skulle aldrig våga om man inte fått rekommendationer att gå just dit.Stackars. Inte skoj alls att inte trivas med sitt hår, hoppas det löser sig.Kram!

2009-02-05 @ 10:30:06
URL: http://raspberrie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0