Första februari

Snö! Åh gud vilken skitstart på Februari. Haha! Men men. Imorse vaknade jag av att mamma knackade på dörren och undrade om jag ville se film. Hunden hoppade upp i min säng och väckte mig ordentligt med miljoner pussar och hopp i sängen. Gullenos! Lagade lite frukost, gröt, macka och te och slog mig ner framför tv:n. Riktigt mysigt! Vi såg "Min brors flickvän"... den var sådär. Väldigt förutsägbar film, och sånna tycker jag är ganska tråkiga. Men men, att starta dagen med frukost framför en film är otroligt mysigt i sig.

Nu ska vi snart ut på en skön söndagspromenad i skogen med hunden. Hon tycker det är såå spännande med snö. Denna gången ska jag ha med något gott godis för att få hennes uppmärksamhet om någon annan hund kommer. Berättade ju det i något annat inlägg att hon blivit lite nervös när vi möter andra hundar. Även de vi inte hälsar på.

Kommer bli en bra dag idag! Det känner jag på mig. Efter promenaden ska vi hem och fika grova frallor och te. Mums!

Hoppas ni får en mysig söndag. Puss!


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej Cornelia!



Jag skulle verkligen vilja börja träna lite mer än promenader. Jag har tyvärr ingen träningscykel (skulle aldrig få plats i mitt rum). Så har du något tips på bra träning, jogga är ju bra men så himla jobbigt, speciellt när det är kallt. Vet att du brukade jogga förut, hur långt joggade du då?



Älskar verkligen din blogg, kämpa på! /Kram Emma

2009-02-01 @ 13:50:54
Postat av: Cornelia

Emma: Hej! :)

Jag joggade ca 30-45 min. Inte i sträck, utan jag började med att gå en stund, sen jogga kanske 15 min, sen vila 5, jogga 15 osv. Jogging är ju otroligt bra, men som du säger är det ju inte direkt kul nu när det är kallt. Plus att skador är vanligt.



Du kan inte börja på yoga? Eller kanske köpa egen yogamatta och göra hemma? Vikter och andra redskap finns ju också att köpa, eller så går tunga saker hemma bra att träna med. Det behövs inte mycket för att det ska ge resultat. Både hälsomässigt och utseendemässigt. Ca 3 gånger i veckan och 30 min per gång är alldeles lagom att börja med.

Vill du träna kondition funkar ju raska promenader bra, eller cykla utomhus en stund.



Hoppas du hittar något du tycker är ROLIGT! Det ska vara kul att träna, inte ett tvång.

Kramar!

2009-02-01 @ 14:15:36
URL: http://annacornelia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0