Trött söndag

Jag sitter och läser kommentarer jag fått av er under dagen, och jag måste bara säga TACK! Ni gör det ännu lättare och mer värt för mig att kämpa. Jag känner liksom att jag får med många av er. Att ni också slår näven i bordet och säger "nej nu jävlar ska jag bli fri och leva mitt liv så bra det bara går". Att ni säger att jag är en förebild värmer så fruktansvärt mycket. Aldrig har jag någonsin känt mig till någon nytta, men jag är kanske det nu ändå? Jag borde kanske inte se ner på mig själv så mycket... jag kanske gör något gott för er också i min kamp?

Har varit så in i helvetes trött idag. Ursäkta mitt språk, men jo, jag har varit så himla slö idag. Gick en långpromenad tidigare idag tillsammans med mamma och hunden. Höll nästan på att somna där jag gick! Haha. Men söndagar är till för att vila upp sig på, och man får vara lite övernaturligt trött ibland.

Ikväll åt mamma och jag mackor till middag. Vi var inte sugna på kycklingen vi tagit fram... men mackor is the shit! Dinkelbröd, wilmas knäckebröd, kalkon, ost, paprika, gurkskivor och ett skivat äpple fick bli min lata middag. Vi har infört att vi en dag i veckan ska ha gröt eller mackor till middag. Billigt, gott, enkelt och snabbt. Annars är vi faktiskt väldigt nogranna med att ha lagad mat varje dag. Äter alltid god och näringsrik mat, så ibland får man väl käka lite mackor och gröt. Har ni också dagar då ni "bara" äter gröt, varma mackor eller liknande?

Ikväll är det Ensam mamma söker! Det och en stoooor kopp yogite får avsluta denna söndag. Lika bra det. Jag är så TRÖTT! Sovdags vid 9, det kommer min kropp och själ uppskatta!

Sköt om er, och tack igen för alla snälla och underbara ord ni skriver till mig. Ni anar nog inte hur glad jag blir...!
PUSSSS!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad söt du är. Jag har inte bestämt att jag en dag i veckan äter så, men de gånger jag kommer hem och bara är helt slut och egentligen vill skita i maten och bara lägga mig i soffan eller under täcket, då brukar jag köra på gröt eller mackor. Klart det inte gör något sålänge som det inte är varje dag hihi :)

2008-10-12 @ 19:09:44
URL: http://madeinjapan.devote.se
Postat av: A.

Tro mig, du GÖR stor nytta för många!

Flera dagar har jag känt att "Nej, den här dagen skiter jag i allt, jag orkar inte kämpa längre när det ändå inte gör någon skillnad", sen har jag gått in och läst din blogg och ändrat mig. Tänkt att "Nej, jag måste kämpa vidare, det finns ett liv utanför ätstörningen och kampen kommer vara värt det. Det ÄR möjligt att bli frisk, och jag VILL ta mig dit!" Du bevisar faktiskt dagligen att det är möjligt att vinna över en ätstörning. Du har en bra bit kvar, jag vet, men du har ju även kommit en bra bit på vägen, du VILL ju bli bättre!

Framförallt tror jag att du hjälper många genom att vara så positiv som du är. Det är klart att alla har dåliga dagar när man känner sig hopplös och minst i hela världen, men på något sätt verkar du ändå så sjukt stark! Du är klok, du vet och förstår vad som är sjukt och vad som är friskt, du vill bli frisk, du vill kämpa, du ger inte upp bara sådär! Att ha kommit så långt beundrar jag verkligen, du borde vara stolt över dig själv vännen!

Ja... jag ville egentligen bara säga att JA Cornelia, du hjälper andra med din kamp! Keep up the good work! Jag tror på dig!

Kramar



2008-10-12 @ 19:12:50
Postat av: Katarina

Jag måste bara fråga dig, för jag har hört jättemycket om yogite, har du någon favorit? Jag tänkte nämligen prova det :)

2008-10-12 @ 19:30:45
Postat av: KRYCKAN

Jag måste äta varm middag varje dag, annars blir jag på så fruktansvärt dåligt humör! Men ibland blir mina luncher lite slarvigare, typ en majskolv t ex... Inte direkt tillräckligt med näring i den! Åh jag vill också somna tidigt, men har lovat sambon att kika på film...

Förresten, Vad är yogite?

2008-10-12 @ 19:38:55
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Josefine

Hej Cornelia.

Jag har följt din blogg sen just efter att den startades och jag måste bara få tacka dig så otroligt mycket för all inspriation. Jag var väldigt illa ute och hade aldrig klarat av min resa tillbaka till ett otroligt mycket mer friare och lyckligare liv om det inte vore för dig. Jag har kommit så otroligt långt, men är inte helt frisk än, men det är inte långt kvar! :) Ville bara tacka dig så fantastiskt mycket, din blogg och du har betytt jättemycket för mig.



Jag vet att du kommer klara det vännen, jag vet! :) Du är världens bästa! En riktig ängel. Många kramar!

2008-10-12 @ 20:26:23
Postat av: carolina

nej, smörgåsar har jag tröttnar lite på som middagsmat, åt det en period förut. var gelt tokig i frukost mat då, åt det jämt ;) låter som en skön söndag .sådär trött ha rjag också varit idag, bara velat somna hela tiden. klok du är som lägger dig klockan nio :)

2008-10-12 @ 21:02:51
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Louise

Hade en riktig "mack-dag" igår. Kanske låter konstigt, men det är ganska skönt att vila från varm mat ibland =) Sov så gott fina du!

2008-10-12 @ 21:13:17
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: Louise

Åh förresten? När köpte du din spetströja från Gina? Var det längesedan? Puss!

2008-10-12 @ 21:17:16
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: Vilda Matilda

Du ska absolut inte se ner på dig själv! Jag har alltid varit imponerad av vilken klok och stark tjej du är. Du är definitivt en förebild för många läsare. Har "följt" dig enda sedan din riktigt sjuka period på um, och du kämpar på, det gör mig så glad!

2008-10-12 @ 21:58:48
URL: http://vildamatilda.devote.se
Postat av: i

hej! Jag kommer ihag att du skrev om matscheman och att du kunde skicka dom om det var ngn som ville ha! Jag skulle jattegarna vilja ha ett sant som hjalp for att ata utan att oka i vikt, utan halla vikten! Hade tankt att mejla, men hittade ingen mailadress! Tack pa forhanD!!! :)

2008-10-13 @ 06:46:55
Postat av: miss h

När jag va yngre o bodde hemma , för några år sen hade jag, min syra o mamma som "rutin" att alltid äta gröt o mackor t middag varje söndagkväll efter träningen framför Gilmore Girls som gick på söndag-kvällar då! :) Det va sååå mysigt!!



Kraaaam

2008-10-14 @ 10:49:06
URL: http://www.misshart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0