Ryan Cabrera - True

En av mina favvolåtar. Lyssnade på högsta volym på bussen innan. Love it!



(Om videon stannar eller inte går att titta på, klicka in er på själva inlägget... alltså tryck på rubriken och tryck sen på play igen.)

Kommentarer
Postat av: ida

vad gör man när man inte "kan" äta maten som man själv lagar, alltså jag blir äcklad av själva tillagningsprocessen. Värst är det att steka... tappar totalt matlusten. Slutar ofta med att jag slänger maten. Vill verkligen komma över denna fobi... men vet inte hur? Sen är jag ingen stjärna i köket heller.. har alltid ogillat matlagning och överlåtit det till andra, men nu finns det ingen som kan fixa maten åt mej.



Du verkar var duktig och laga en hel del mat själv... känns det bra eller tycker du det är jobbigt?

2008-10-07 @ 18:52:19
Postat av: Cornelia

ida: Prova att börja med icke varm mat. Som t.ex en sallad med bönor, räkor, tonfisk, makrill eller vad du nu gillar. Då behöver du bara öppna burken och hälla i en skål, alltså inget jobbigt. Det finns massor av mat där du slipper steka. Du kan ju tillaga i ugnen också! Då lagar ju maten sig själv typ. Skär lite potatis och rotfrukter och lägg i en form, in i ugnen och servera med något av alternativen jag skrev. Annars finns det massa färdig mat som bara är att värma i micron.



Jag älskar matlagning. Så jag tycker bara det är kul! Mindre roligt är det de dagarna jag inte har någon fantasi eller matlust..

2008-10-07 @ 20:22:59
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Josefin

hur underbart låt som helst.. <3

2008-10-08 @ 10:41:20
URL: http://stendahl.blogg.se/
Postat av: Amandaep

Måste säga att alla Ryans låtar spelas ofta i min ipod, han är hur bra som helst (men denna låten är inte min favorit, gissa vilken som är det). Kram!

2008-10-08 @ 15:59:07
URL: http://toast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0