Med lite vilja

Har precis ätit två mackor och ett äpple. Det va gott. Lovade min sjukgymnast nu i veckan att äta något på kvällen, utmana lite. Och ja, jag utmanar gärna. Mitt mål är ju att bli frisk. Ibland känner jag hur fett och skinn väller över byxorna, men det är inbillning. Jag är inte tjock. Omöjligt. Finns inte. Det jag inte är, det är sjukligt smal. Och vem vill vara det egentligen? Vem vill vara den där sköra, rädda, ledsna och ångestfulla tjejen? Vill man inte vara den där roliga, hälsosamma, sprudlande och skrattande tjejen? Hon som tar en glass utan problem en varm sommardag, eller hon som myser med varm choklad en kall vinterdag. Hon vill jag vara.

Kan man bli den man vill vara? Bara genom att just vilja? Är det egentligen så svårt att bli som de man avundas?

Finns det en vilja finns det en möjlighet. Det är jag säker på!

Nu ska jag lägga mig och läsa. Min kropp tackade just mig för mitt kloka val att äta ett kvällsmål. Nu slipper jag nog magontet för ett tag. Tänk vad enkelt det är att ta hand om sig själv, egentligen!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

jag sitter och äter en halvliter Ben and Jerry<3 Man måste ju få njuta lite!



Bra med kvällsmålet <3

2008-10-10 @ 20:47:25
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Klart du ska testa B&J... Hmm, min favvo är ju cookie dough eller half baked. Men om du gillar chokladglass kanske du ska ta någon av dme? :D Men dessa två är underbara!

2008-10-10 @ 21:02:25
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Carita

Nu blev jag riktigt glad! ^^ Du är jätteduktig, förstå det. Utmana dig själv så ofta som möjligt! Vad har du att förlora på det, egentligen?



Jag tror att man kan bli någon man vill vara genom att verkligen vilja, men också agera, göra någonting i rätt riktning. Om vi säger att jag jättegärna vill bli modell så är ju chanserna inte sådär jättestora om jag bara verkligen, verkligen VILL bli det - om jag däremot fixar en portfolio, letar upp en modellagentur osv, så ökar chanserna betydligt liksom! Hoppas du förstår vad jag menar, och att du får en underbar helg :)

2008-10-10 @ 21:06:39
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: kikki

åh vad glad jag blev av det här inlägget :) kämpa på nu och självklart kmr du att vara den där tjejen som du vill vara inom en snar framtid :) kramar!

2008-10-10 @ 21:31:43
URL: http://kikkiiii.blogg.se/
Postat av: KRYCKAN

Många kloka ord i det inlägget!

2008-10-10 @ 21:32:44
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Anna

Det du skriver är så himla rätt! Det är något alla måste tänka på när man har sina dystra dagar. Ingen vill vara den sköra, beniga tjejen som blir stressad över allt som har med mat att göra. Btw verkar du vara en hel härlig tjej, som är sååååå himla snygg och söt!

2008-10-10 @ 21:58:28
Postat av: Cecilia

Kämpa på!

2008-10-11 @ 09:49:40
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: kajsa

ett tips från en bok jag läser nu "the secret"

Den är skit bra borde du läsa.

iallfall, du ska tänka att du redan har nått ditt mål att du redan är den där personen och leva upp till det. Men för att lyckas så måste du må bra så tänk bara positiva tankar.

Och var tacksam mot allt du har.



så säger dom typ i boken, det funkade för mig när jag ville ha en kille, jag tänkte att vi redan var ihop och agerade så och gjorde om i mitt rum så han skulle få plats och så där. Ja och då började han ta kontakt med mig :D

UNDERBART

2008-10-11 @ 09:54:21
Postat av: Umma

Visst är det en underbar känsla när man "klår" ätstörningen genom att göra det som är bäst för en själv och sin kropp?! Det ger endorfiner utav bara satan. Du är duktig tjejen!

2008-10-11 @ 11:24:50
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: Tilda

Härligt att läsa! Precis de tankarna som du skriver om i ditt inlägg - samma tankar fick mig att komma in på den friska banan och stanna där. Jag började jämföra mitt idealjag (d.v.s. den som jag vill vara) med mitt realjag (d.v.s. den jag faktiskt är här och nu) och insåg att det var en fruktansvärd skillnad.



Keep it up.

2008-10-11 @ 12:48:08
URL: http://kinell.blogg.se/
Postat av: Hannah

Jag tänkte på en grej: När man har ett djur så vill man ju absolut inte att det ska vara FÖR smalt, för det ser ju äckligt & sjukt ut. Men ändå är idealen för människor så?

Fast jag är ju inte bättre själv direkt... men det här ska jag försöka tänka på.

2008-10-11 @ 14:03:52
URL: http://uglies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0