Tuesday

Jesus va trött jag är. Klockan ringde prick 6 och det är fortfarande mörkt. Var ute med hunden i trädgården innan och jag älskar när det är så tyst utomhus. Man hör bara fåglarna och vattendroppar från träden. Jag borde ta en riktigt tidig morgonpromenad någon dag, innan frukost och oavsett väder.

Inatt kom jag på att jag ska vägas idag. Nervöst! Möjligt att jag gått upp i vätskevikt eftersom jag börjat med smör på mackorna + äter lite mer vid mellanmålen. Men självklart kommer det bli jobbigt vilket som. Förra veckan när jag vägde mig stod vågen på EXAKT samma som gången innan! Det har aldrig hänt mig förut. Exakt på grammet liksom. Skönt ändå! Sen beror det ju självklart lite på vad jag har för kläder. Jeans eller leggings. Men nej, inte tänka för mycket nu. Det blir bara jobbigt!

Provade ett nytt bröd imorse. Skogaholms grovlimpa. Supergott!! Mjukt och saftigt. Åt med smör, skinka, paprika och en tallrik fullkornsflingor med havremjölk och banan. Mums! Fast det tar ju emot lite såhär tidigt på morgonen.

Måste kila nu!! Puss o kram


Kommentarer
Postat av: Sara

Hoppas det går bra <3<3

2008-11-04 @ 07:27:12
URL: http://orngott.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Ohh, vad du är duktig... jag tror jag ska smaka skogaholms limpa idag, men vet tyvärr inte om det kommer blir så, men jag borde!

2008-11-04 @ 08:49:33
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: A.

Ville bara säga att du är så otroligt duktig!! Du fixar vägningen, klart det är jobbigt, men försök tänka på att det är meningen att du ska gå upp i vikt, det är bra för din kropp och rent psykiskt också (även fast det kanske inte alls känns så..) Kämpa på! <3 Puss

2008-11-04 @ 09:30:00
Postat av: Anna

Alltså Cornelia, jag vet att jag tjatar om mitt bregott, men det sista smöret lär göra är att få dig att gå UPP i vikt. Jag gick från att äta mina ytterst få kalorier till att äta fyra mål, plus mellanmål, om dagen (betydligt mer än 2000kalorier) för några veckor sen och jag har gått NED i vikt. Smör är grejen! Tro mig! Din kropp kommer börja släppa på vatten, bara du ger den en chans.

2008-11-04 @ 10:31:10
URL: http://annamarian.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0