Thank god it's friday

Vad skönt att det är en ny dag. Igår var förjävlig! Men dåliga dagar går ju inte att komma undan, speciellt inte i ett tillfrisknande. När man går emot något som någonstans känns tryggt och rätt. För det gör det ju... annars hade jag ju inte stannat kvar i alla dessa år.
Men som sagt, nu är det en ny dag och jag får försöka glömma allt som hände igår, alla tankar och känslor som svämmade över.

Dock är det en lite sorglig dag i vilket fall. Min mamma ska på begravning. Jag vet inte vem det är som gått bort, men det känns ändå jobbigt och sorgligt. Mamma kommer nog mest tänka på sin bästa vän som gick bort i somras. Fy... jag minns den dagen SÅ väl. Det är sjukt hur fort någon kan försvinna. Ena dagen är allt som det brukar, nästa är total kaos. Jag tänker på henne ständigt. Alltid. Jag känner till och med att hon är här ibland. Sjukt, jag vet! Men det har hänt ganska mycket sen hon försvann. Lampor blinkar och släcks en stund, sen tänds de igen. Röster, skuggor. Men inget hotfullt ändå, bara lugn. Fast uh, jag tycker det är så läskigt att tänka på! Övernaturliga saker. Brr jag ryser! Kan ju va inbillning också... har ni varit med om något övernaturligt nån gång?

Nä, måste kila nu. Puss o kram!



Gröt med banan, havremjölk, kanel och en grov macka med makrill & keso.

Kommentarer
Postat av: Cattis

Du får ha en så bra fredag som det bara går:) Kom ihåg att du KAN!:)



Kramar!

2008-11-07 @ 11:39:30
URL: http://kaktuuus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0