Stop thinking

Det känns som förkyldningen avtagit lite, fast det är mest om kvällarna det känns så. Hela dagarna går jag och snyter upp alla näsdukar jag får syn på. Fasiken va tråkigt det är att vara sjuk! Att inte känna sig sjuk, men ändå vara sjuk är hemskt. Har så mycket energi, men ändå inte...
Åt hemmagjorda köttbullar och riktig potatismos med brysselkål och lingon till middag. Sååå gott. Har märkt att allt blir så mycket godare om man tillagar det själv. Köttbullar som smakar kött och potatismos som smakar potatis. Det är grejer det!

Har haft det liite kämpigt idag. Mycket tankar på mat och kropp vilket gör mig så fruktansvärt matt. Man vill bara stänga av hela systemet och slippa tänka. TÄNK att tankar styr ens liv så mycket. Det är ju helt sjukt! Om man istället skulle gå och tänka lyckliga, glada och positiva tankar hela dagarna... vilket bra liv man skulle haft då. Det låter så enkelt, men är desto svårare att göra.

Nu ikväll ska jag se på Leilas jul och mysa mig. Finns inte så mycket annat att göra när det iprincip stormar ute och jag är sjukis. Men jag klagar inte... eller jo på vädret gör jag. Fyfan va kallt det är ute!! Skulle bra gärna vilja bo på en varmare plats om vintrarna. Pallar inte detta mörker!
Vad gör ni ikväll? Pussar på er!




Skulle vilja hoppa in i denna bilden för ett tag. Sitta och titta på stjärnorna. Kanske se ett stjärnfall och önska mig något?

+ Bild

Kommentarer
Postat av: KRYCKAN

Hemmagjort är alltid bäst! Kör alltid på det, dels för att det är godare men även för att man slipper få i sig massa konstiga medel och grejer som finns i allt halv/helfabrikat.

Ikväll blir det tv och plugg, sådär som en vanlig kväll brukar se ut!

2008-11-19 @ 19:08:19
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Roxanna

Åå taack sötnos! :D gud vad glad jag blev för din kommentar!

Du har verkligen rätt men det är lättare sagt än gjort tyvärr :/ Måste verkligen börja jobba med det där! Man ska ju absolut kunna berömma sig själv både när det gäller utseendet och hur man presterar gällande olika saker men jag är verkligen tvärtom jämt och det suger!



Kram!

2008-11-19 @ 20:12:14
URL: http://roxiee.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Vill bara säga att jag verkligen gillar din blogg, läser den varje dag men måste dock erkänna att jag är riktigt dålig på att kommentera, ber om ursäkt för det! :p

Krya på dig! :)

2008-11-19 @ 20:26:33
URL: http://kontroll2008.blogg.se/
Postat av: jenny

vilken underbar bild!

2008-11-20 @ 08:03:06
URL: http://jnyyy.blogg.se/
Postat av: Louise

jag tänker också ALLDELES för mkt.. man kanske borde sysselsätta sig med något så man får tänka på annat ett tag!? :P hoppas du mår bättre idag iaf och sluta aldrig kämpa! kramar

2008-11-20 @ 09:09:09
URL: http://myworld2.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0