Onsdag 12 november

Jag blir galen på min hals! Nu kliar den också. Man vill liksom stoppa fingrarna i halsen och klia tillbaka, men det går ju inte. Käkar halstabletter och häller i mig te i hopp om att det ska lindras, men det känns som det bara blir värre. Får väl acceptera det istället, vila och ta hand om mig själv. Jag har så fruktansvärt svårt för att bara still hela tiden. Inte göra något alls. Det går inte!

Annars mår jag rätt bra idag, tankemässigt och så. Det känns verkligen som en seger varje gång jag kommit ur en mindre bra period. En sån period kan vara 2 dagar, 3 veckor, ½ år... men jag lyckas ändå på något sätt må lite bättre tillslut. Det kanske går snabbare nu än innan också? Att ta mig ur svackorna. Maybe!

Jag åt en rågkaka imorse. Väldigt gott! Sötare bröd än jag kom ihåg det, men det var gott ändå. Åt den med ost och gurka. Lite jobbigt att svälja eftersom min hals är så sträv. Åt gröt med mosad banan, valnötter och havremjölk också. Himla bra för min hals! En kopp hallonte från friggs slank ner också. Grönt te sägs ju vara så bra!

Nej nu ska jag ta en varm dusch och sen lägga mig och läsa lite i Mattillåtet. Är på kapitlet om Anorexi just nu. Förresten har jag märkt att jag sover mycket bättre om nätterna. Antingen är det för att jag läser innan jag släcker lampan, eller kanske för att jag äter kvällsmål numera? Min kropp kanske kan slappna av bättre? Innan gick jag alltid upp mitt i natten och gick på toaletten. Såååå jobbigt. Det gjorde jag när jag var som sjukast också. Det kom tillbaka för några veckor sen igen.

Nä duschen nu! Pussss

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej!

Vad skönt att höra att du sover bättre nu.

Du kämpar på och är så duktig.

Jag har väldiga problem med sömnen, kan gå flera dagar utan att jag har sovit.

jag fungerar til alls då och jobba heltid är jättejobbigt under dessa perioder.

Jag är nästan normalviktig så kan inte ha med den saken att göra.

Har du något tips till mej?

Kram Camilla

2008-11-12 @ 10:20:13
Postat av: Cornelia

Camilla: Kroppen kan ju vara stressad även ifall man är normalviktig. Samma sak som man kan svälta oavsett vikt. Äter du något innan du går och lägger dig? Det behöver ju inte vara precis innan du lägger dig, men ½-1 timme innan. Drick ett glas mjölk och ät en banan. Det blir man inte så jättemätt på. Just mjölk och banan sägs ju vara "lugnande". Prova det! Läser du innan du lägger dig? Annars är det också ett bra tips på att komma till ro. En kvällspromenad kanske?



Hoppas det löser sig!

Kram

2008-11-12 @ 10:23:41
URL: http://annacornelia.se
Postat av: 99 dreams

ett boktips är 'tillsammans är man mindre ensam', filmen också för den delen. man blir väldigt lycklig!

2008-11-12 @ 11:06:47
URL: http://pnp.blogg.se/
Postat av: Camilla

min kropp är stressad.. eller jag blir det när jag inte kan sova.

jag brukar äta en frukt och dricka te innan jag lägger mig. rött eller kamomillte som inte inehåller koffein.

Nej jag läser aldrig innan jag lägger mig, sover en del på jobbet eftersom jag jobbar natt och det gillar jag inte.

har funderat på att köpa en spikmatta och ligga på. Sägs att man blir lugn och kan slappna av då så att man lättare kan somna.

Kram

2008-11-12 @ 12:31:35
Postat av: Emma

Hej cornelia!

Strångt att du klarade mackan, peppande att läsa. Jag vill också klara det.:)

Jag klarar inte sömnen utan sömntabletter, min kropp är alldeles för nerbruten för att kunna somna på egen hand så jag ligger vaken hela nätterna sedan är morgondagen förstörd.. som idag!



Har du inget tips till lunch? Och mellis?

Hur många mellis tar du varje dag?



Tacksamm för svar, jag känner igen mig i allt du skriver så jag tror ibland att det är min egen blogg jag läser. Tack för din inspiration!

2008-11-12 @ 15:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0