Ny vecka

Usch vad det blåser och regnar ute. Riktigt höstigt! Tur man har tak över huvudet och värme i elementen. Alla har ju inte det... ibland glömmer jag bort hur bra jag egentligen har det. Man borde försöka uppskatta sånna saker lite oftare, i alla fall jag behöver det.

Idag ska jag utmana mig ordentligt. Ska göra pannkakor till lunch. Inte vanliga utan jag tänkte göra morotspannkakor. Men just för att det är pannkakor så blir det plötsligt 100 gånger jobbigare. Varför? Jag äter ju bröd (mjöl), omelett (ägg) och mjölk. Så egentligen förstår jag inte varför pannkakor anses vara så himla onyttiga? I med lite linfrön, grovt mjöl och riven morot så blir man lika mätt som vilken lunch som helst. Jag tänkte servera med favoriten kesella och lite frukt. Kanske blåbär? Ska bli gott! Men visst tar det emot...

Ska gå en promenad efter lunch tänkte jag. Det är ju så mysigt att komma hem helt frusen och krypa ner under en filt med en bra bok. Ska bara försöka ta hand om mig själv idag. Får se hur det går! Ni får receptet på pannkakorna jag gör sen.
Ska fräscha upp mig lite nu. Puss & kram ♥

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej! Jag såg häromdagen att Molly gjorde morotspannkakor, de såg väldigt smarriga ut. Funderar faktiskt själv på att testa just hennes recept. (jag har inte heller ätit pannkakor på jättelänge)

2008-11-10 @ 12:00:47
Postat av: jenny

lycka till med pannkakorna! jag ska hålla alla tummarna för dig, du kommer att klara det galant tjejen!

2008-11-10 @ 12:23:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0