Nittonde november

En månad och 5 dagar kvar till julafton och bara 11 dagar kvar till första advent. Det är ju nästan så att man måste börja köpa julklappar snart. Om man vill vara ute i god tid alltså. Vi ska ju, som jag sagt förut, inte köpa speciellt mycket i år eftersom vi ska resa bort. Det får bli vår julklapp. Och finns det ens bättre julklapp att få? Att åka till Thailand tillsammans med familjen. Umgås, njuta och bara vara.

Tack för alla riktigt bra tips på kvällsfika! Ibland får jag sån idétorka att jag nästan hellre struntar i att äta... jag klarar inte av att äta samma grej dag ut och dag in. Jag måste ha variation! Det gäller alla måltider, frukost, lunch/middag och mellanmålen. Att alltid äta en macka och en frukt... nej gud. Jag tröttnar! Kanske bara för att jag har ett intresse för mat också? Som inte har ett dugg med min ätstörning att göra. Många blir ju fixerade och ska jämt hålla på med mat... men jag tycker det är roligt. Oftast. Ibland är ju ätstörningen med i bilden, och då är det inte alls roligt. När den begränsar och ger mig dumma tankar.

Vet ni hur peppande det är att få kommentarer av er som t.ex "gud vad du kämpar bra Cornelia". Vet ni hur underbart det är att höra (läsa)? Det känns så mycket lättare att fortsätta när folk märker att jag kämpar. Ibland märker jag det inte ens själv! Tänker bara på allt negativt jag gör, istället för det positiva. Jag är kanske för hård mot mig själv?

Min frukost idag var såå god. Vågade testa något annorlunda på min gröt, istället för den gamla vanliga bananen. Det blev vanlig havregrynsgröt med riktig äpplemos, torkade fikon, valnötter, sojamjölk och kanel. Så juligt! En macka också förståss. Men det vet ni ju vid detta laget : ) Ska fortsätta testa på nya saker, nya kombinationer. Allt som är nytt i matväg är en utmaning! Även ifall jag brukar äta både fikon och valnötter så är just kombinationen en utmaning. Förstår ni?
Sköt om er. Puss på er ♥


Kommentarer
Postat av: Anna

Cornelia, jag vill bara tacka dig så himla myckte för att du är en sån kämpe och verkligen inspirerar oss alla. Jag läser din blogg och ibland när du gör framsteg så försöker jag göra samma sak, tex. smör på mackan, ha vilodagar från träning, även om inte jag har lyckats ta mig lika långt (än), så hjälper du mig otroligt mycket.



Jag bli peppad och föra några dagar sen köpte jag hem smör och hade smör på smörgåsen för första gången på sjuky många år. TACK VARE DIG, annars hade jag aldrig gjort det. Ellre jag hade gjort det, men det hade nog dröjt flera månader till.



Du skyndar liksom på mitt liv mot friheten, förstår du hur mycket det betyder? Du är helt underbar och jag kommre aldrig kunna tacka dig tillräckligt.'



kram på dig tjejen

2008-11-19 @ 11:01:28
Postat av: Cornelia

Anna: Tack sötnos!! Du anar inte hur glad jag blir! För din skull framförallt, men också för att det känns som att jag gör någon nytta med min blogg! TACK!!

Kämpa på. Ge inte upp kampen! Kramar från mig <3

2008-11-19 @ 11:12:04
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Louise

vad duktig du är som vågar och klarar av att prova nya saker hela tiden :) själv känner jag att jag är väldigt låst vid mina vanor.. men det kommer nog ju friskare jag blir.. hoppas jag :) krampådig

2008-11-19 @ 12:46:44
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Sofia

du är otroligt duktig som kämpar på så bra. du provar på nya saker och utmanar dig själv utan att någon "tvingar" dig. hoppas du snart inser att du är så otroligt stark och duktig så att du kan glädjas åt det, och tänka och tycka bra saker om dig själv. för du är verkligen en underbar tjej på alla sätt och vis och jag önskar dig allt gott i livet!



Det vore roligt om du kunde göra en till " I mitt skafferi" eller " i mitt kylskåp" . Det vore roligt att se =)





Dessutom, har du funderat något på stockholm? Haha.. förlåt att jag tjatar!



Kramar

2008-11-19 @ 13:33:16
URL: http://sofiakj.blogg.se/
Postat av: Josefin

Gud vad duktig du är Cornelia, Kämpa på!



Jag tror det kan vara superbra att testa lite olika kombinationer och så, så att man vågar testa på nytt och inte är rädd för att äta nya saker!

2008-11-19 @ 13:54:13
URL: http://stendahl.blogg.se/
Postat av: hieaihag

haha du skrev att du gillade att variera dig men du äter havregrynsgröt till frukost varje dag.

2008-11-19 @ 15:49:54
Postat av: Cornelia

hieaihag: Det gör jag inte alls det :) Igår åt jag t.ex flingor med yoghurt :) Och dagen innan det havrefras med mjölk. Så det stämmer inte alls!

2008-11-19 @ 16:58:25
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Jossan

Hej gumman! Vi kan väl göra om förra årets julshopping, tycker att det hade varit mysigt! Och jag LOVAR att jag inte ska köpa något som väger 15 kg och som jag tvingar dig att hjälpa mig bära....

2008-11-19 @ 17:14:26
URL: http://honeyjo.blogspot.com
Postat av: sarah

Du inspirerar verkligen cornelia!

Visst var det gott med äppelmos till gröten? Min favorit<3

2008-11-19 @ 17:58:26
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: alba

det känns ju som att det var sommar alldeles nyss tycker jag!

2008-11-19 @ 19:12:23
URL: http://jagalba.blogg.se/
Postat av: sara

Gött, kämpa på.



Vi äter våra havregrynsgrötar typ likadant.

Jag MÅSTE tipsa dig om ett super kanon gott gröt.

Havregrynsgröt med fikon, maaaaaaaassa kanel på, lite sojabönor, och så hallon eventuellt keso klick :D MUMMMMMS!!!

2008-11-19 @ 19:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0