Måndag 3 november

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag, men tyvärr glömde jag stänga av min väckarklocka på mobilen... så den ringde tidigt imorse och självklart kunde jag inte somna om. Irriterande, yes! Men men, bara att hoppa upp och laga en god frukost istället. Gröt (havregryn, havrekli, kanel) med hasselnötter, äpplemos och havremjölk och en macka med philadelphia och paprika. Höstig frukost med andra ord. Tänkte gå en promenad snart också. Äntligen är det vindstilla ute! Älskar att gå ute då...

Vovven ligger i min säng här bakom mig och ser så satans söt ut. Gullunge! Inte bara jag som fryser om dagarna. Hon ligger alltid under en filt och hennes favorit är min värmekudde som jag brukar ha. Knäppis! Hon fyller snart 3 år. Galet vad tiden går snabbt! Kan inte tänka mig ett liv utan hund numera. Hoppas hon lever lääänge! Tur att hon har bra stamtavla. Bättre kan man inte ha. Kommer sakna henne som f a n när vi är i Thailand i 2 veckor. Men hon kommer nog ha det bra hos min moster.

Förresten, jag tränade inte igår! Tjoho! Ett steg i rätt riktning. Känns bra. Idag ska jag träna i alla fall. Styrka och cykling blir det. Måste köpa nya joggingskor innan jag sätter igång med det.

Hörs sen! Puss


Kommentarer
Postat av: KRYCKAN

Vad skönt att du inte tränade igår :)

Vad tränar du för styrka? Alltid kul att få tips och dela med sig av egna tycker jag :)

2008-11-03 @ 12:13:24
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: stars in heaven

Bra gjort att inte träna igår!

Kramis<3

2008-11-03 @ 12:22:57
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/
Postat av: Sabina

Jättebra att du kan stå emot tankarna om tvångsmässig träning! Tänk att det är nu du verkligen kommer att bli vältränad, med tanke på att muskler byggs under vila ;) och apropå löparskor, så gå till löplabbet, dom är absolut bäst vad gäller sådant!

2008-11-03 @ 12:31:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0