Lördagkväll

Åt precis tortellinisoppan. Riktigt gott ju! Plus att det var bra stämning vid matbordet idag. Körde bl.a lite armbrytning. Jag vann!! Både mot lillebror (14 år) och mamma. Träningen kanske har gett resultat ändå? Det har den faktiskt. Mina armar är inte alls så taniga som de var förut : )
Mamma köpte en julkalender till mig idag! Blev en vanlig fast med Nalle Puh på! HAHA! Jag kommer aldrig växa ifrån sånt. Den är ju sjukt söt! Hoppas nu jag vågar äta en chokladbit varje dag fram till julafton. Annars så sparar jag några dagar och äter på helgen eller liknande. Såg på baksidan att en chokladbit innehåller 15 kalorier. Jag vet, kanske inte borde kollat men visst är det sjukt lite! Femton små extra kalorier om dagen kommer inte påverka vikten. Kom igen girls! Köp en kalender ni också. Eller gör en egen om ni nu inte gillar chokladen i de vanliga. Själv tycker jag det är jättegod choklad i dom. Inget fel på den alls.

Åh imorgon ska jag till Ikea. I love Ikea!! Har ett presentkort där som jag fick när jag fyllde år. Kanske blir något juligt? Sen ska jag kanske till stan en snabbis och köpa vinterjacka. Jag har lånat min lillebrors hittills... men han lär väl börja använda den snart... ska kolla in på JC om de har någon snygg och BILLIG. Hatar att köpa saker jag inte vill ha, men som jag MÅSTE ha. Grr. Hatar kylan.

Vad gör ni ikväll? Hoppas ni mår bra! Pussar ♥



Kommentarer
Postat av: Frida

jag har med räknat ut hur många kcal det är i en chokladbit i julkalendern, borde inte det men det är nått jag måste göra bara. Och det sa min behandlare att det inte gjorde någon skillnad på vikten så nu är det bara att man ska våga :D

2008-11-29 @ 18:51:28
URL: http://www.flicka9i.devote.se/
Postat av: A.

Idag bakade jag lussebullarna med kesella i, dom som du la upp receptet på. SÅ goda dom var! Jag tog dubbla mängden saffran, älskar när dom smakar mycket! Åt en till mellanmål tillsammans med en stor kopp te, mmm! Så jag tänkte bara tacka för receptet, dom ska absolut göras fler gånger :)



Hoppas att du hittar något fint på IKEA! Det brukar man alltid göra :D Och nu lär det väl vara fullt med saker inför julen också, så myyysigt!!



Ha en trevlig kväll gumsan!



Puss

2008-11-29 @ 19:33:07
Postat av: miss h

Ja eller hur?!! För förra året var den ju faktiskt BRA igen!

Innan dess var det kan 2 eller tre år som den inte var speciellt bra.

De jag har sett under åren är:



Trolltider

Kurt Olssons julkalender (fast inget minne, bara sett på hemvideo att jag tittade på den)

Sunes Jul (STORFAVORITEN!!!)

Klasses julkalender

Tomtemaskinen (bra)

Jul i Kapernum (bra)

Mysteriet på grevelholm (bra)

Pelle Svanslös



Sen har jag kollat på enstaka avsnitt eller bara de första av resterande, förutom förra året då jag såg hela igen!

Jag tycker så synd ibland om dagens barn som växer upp me dessa barnprm som går nu på Tv. Jag e uppvuxen me disney o nalle puh o smurfarna o Fem myror e fler...m.m.Och inget animerat tjafs! Synd som sagt om årets julkalender att de INTE vill ha traditionellt...vad e då själva ideén?

2008-11-29 @ 20:40:08
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: B.

Har faktiskt köpt en Marabou premium chokladkaka med hasselnöts nougat smak som jag ska ta en bit av varje dag istället :) den är verkligen hur god som helst!

2008-11-29 @ 20:59:52
URL: http://beautifulpoison.blogg.se/
Postat av: Natalie

fin blogg :)



svar: Åh tack!

2008-11-29 @ 21:04:27
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: piimmie

ja det stämmer,men vet..det va mitt eget fel:-/ vågade ju inte ta i olja/honung..

men nästa gång ja provar o göra müsli så ska ja kanske prova med lr så blandar ja den bara.

kram

2008-11-29 @ 23:25:58
URL: http://piimmie.blogg.se/
Postat av: carolina

tack cornelia! jag ska också köpa mig en kalender nu! :D

2008-11-30 @ 20:13:35
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0