Julkalendern



Jaha, vad handlar årets julkalender om då? Bara namnet får mig att tänka "jaha, ännu en dålig julkalender". Men förra årets var UNDERBAR tycker jag. Julig och mysig såsom en julkalender ska vara. Årets heter "skägget i brevlådan"... eh? Haha. Men jag ska väl inte dömma innan jag sett den. Tydligen ska den innehålla en del humor! Håller tummarna för att den är riktigt bra... vi får väl se på måndag ; )

"SVT:s Skägget i brevlådan är en både spännande och komisk historia. När det närmar sig jul och det blivit dags att posta den sedvanliga önskelistan till tomten råkar de tre vännerna av misstag sända iväg en inköpslista. Nu riskerar de att bara få matvaror i julklapp? Gänget ger sig därför ut på en lång och händelserik jakt efter tomten, men märker snart att de inte är ensamma i sitt sökande. En skum organisation med dunkla motiv är också tomten på spåren och snart inser Klas, Lage och Renée att hela julen står på spel."

Kommentarer
Postat av: moa

Jag hittade nyss din blogg, och gud vad glad jag blev!!! ÄNTLIGEN någon som också vill kämpa mot anorexin! Jag ska verkligen börja läsa din blogg, du gör det jättebra!! Ta hand om dig<3

2008-11-29 @ 12:14:58
URL: http://gingerandsmoke.blogspot.com
Postat av: Anna

Jag äter precis som jag ska. Inte för att låta elak, men jag äter betydligt bättre än du ;) Enligt min behandlare på hemmaplan behöver jag gå upp ca3kg för att ha ett "friskt bmi" men i Mora så spelar vikten ingen roll- det är innehållet i musklerna som räknas. Min behandlare känner på min kropp och talar om vad som är fett, muskler, vatten osv. Först när mina muskler är protein och inte delvis vatten har jag en frisk kropp. Det kan behövas några kilo och ja.. Isåfall är det väl värt det. Även om det känns piss, piss, piss.

2008-11-29 @ 12:42:23
URL: http://annamarian.blogspot.com
Postat av: Anna

Nej, jag äter rätt och har därför rätt förbränning! Man måste bara våga prova. Det kommer vara likadant för dig också! Jag lovar! Ge det en chans- låtsas vara frisk en vecka eller två. Du kommer bli förvånad :) Du kan! Kram!

2008-11-29 @ 13:16:10
URL: http://annamarian.blogspot.com
Postat av: Mikaela

Jag glömde skriva i receptet att man bör ha lite olja i också, men du kan ju testa och se ifall det funkar utan : ) Säg till mig isf sedan

2008-11-29 @ 13:51:22
URL: http://mymica.blogg.se/iheartgreen
Postat av: Tina

Tack för din fina kommentar <3 Betydde verkligen mycket! Och tack för erbjudandet, och säger desamma. :) Jag är också duktig på att lyssna :)

2008-11-29 @ 14:30:50
URL: http://telefonterrorist.blogg.se/
Postat av: miss h

Har du sett Trailern t julkalendern?

Jag har. ...kommer nog INTE att kolla på den i år kan jag säga...förra året va bra för den va lite mer igen som när jag va barn, men nu har de gått tillbaka igen t dt "modern" barnprogrms-stuket och i en intervju sa skaparna att de verkligen fokuserade på att INTE göra den traditionella julkalender!!!??? What?? Why liksom?? Gu va synd tycker jag, då det är ju ngt man ser fram emot varje år!



2008-11-29 @ 17:54:14
URL: http://www.misshart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0