Going nuts



Jag älskar nötter. Tyvärr äter jag det för sällan. Okej, det händer väl någon gång att jag har nötter på gröten, och frön äter jag i bröd, sallader och ibland även gröten. Men man borde verkligen äta nötter varje dag (om man nu inte är allergisk, men då går ju frön lika bra). Det som är så gott och bra för en. Fulla med vitaminer, mineraler och fett som man behöver dagligen. Jag satt och läste ur en bok för ett tag sen, där det fanns fakta om nötter. Jag blev riktigt förvånad över hur många olika vitaminer och mineraler det finns i dom!

Jag tycker om alla slags nötter (jag vet att vissa inte ens är nötter, utan frön eller baljväxter, men det orkar jag inte gå in på). Men mina favoriter måste nog vara mandel, cashewnötter, valnötter och macadamianötter.
Vilka gillar ni bäst? Förresten, har jag glömt någon i "listan" ovan?

Kommentarer
Postat av: Jennie

Cashewnötter tycker jag alltid funkar plus att det är sjukligt gott :)

2008-11-21 @ 12:37:16
URL: http://jenniecarolina.blogg.se/
Postat av: Miste

Cashewnötter kan jag inte vara utan, äter minst en näve varje dag! Macadamia är en annan favorit, det har ja också ätit varje dag senaste tiden;) Sen ja upptäckte att exotic snacks hade det i lösvikt. Förut var ju macadamia så grymt dyrt!!

2008-11-21 @ 13:19:24
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: Cattis

Gillar cashewnötter å valnötter bäst:) ar det alltid på gröten:) Yumyum:D

2008-11-21 @ 13:19:42
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh jag älskar nötter men vågar inte äta de för det är sån hetsätningsgrej för mig så skulle kunna äta typ ett kilo cashewnötter om jag flippade ur och vill inte ta sånna risker så försöker hålla mig borta från nötter. Men ibland kan jag klara mig på ett par nötter och det är sjukt gott! Speciellt cashew, valnöt, jordnöt och mandlar!

2008-11-21 @ 13:20:30
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: E-S

Godast är nog cashewnötter, fast jag ledsnar så fort på dem tyvärr och de är på tok för mjuka. Jag gillar egentligen mer knaprigt så mandlar och hasselnötter är stora favoriter. Och paranötter. Och naturella ska de vara!

2008-11-21 @ 14:00:39
URL: http://thecrazybeautiful.blogg.se/
Postat av: sara

rostade hasselnötter <33 mumS! smakar som schwizter nötchocklad eller va de nu heter, å valnötter

2008-11-21 @ 18:49:18
Postat av: sarah

Älskar också nötter! fast jag är lite allergisk, var tokallergisk när jag var liten men det har avtagit på äldre dagar! Lite konstigt egentligen:-P



Gillar iaf naturella hasselnötter, mandlar, valnötter, salta jordnötter, cashewnötter och pistagenötter bäst<3 Speciellt pistage!

2008-11-21 @ 23:53:36
URL: http://underbarasarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0