God söndagkväll!

Åh, åt precis en supergod middag. Mamma hittade ett recept ur min kokbok "Pauluns GI-månad" som är min favoritkokbok. Det var laxkuber rullade i sesamfrön, och till det hade vi matvete blandat med rödlök, röd paprika, sugarsnaps, salt, peppar och lite persikobalsamico. Jag gjorde också en sås på turkisk yoghurt med lime, salt och peppar. Jättegott verkligen! Synd att jag inte fick någon bild på det bara.

Mår ganska bra idag faktiskt! Har haft en bra helg när det gäller tankarna och allt dedär. Jag försöker stå emot träningen på de dagar jag ska vila, och det går bara jag vill. Idag är det typ första gången jag inte ska träna i kompenserande syfte. Igår tränade jag för att det var inplanerat, och det kändes skitbra! Det var inte alls att "nu ska jag förbränna och bli av med kalorier" utan jag kände verkligen att det var för min skull och för att träning i lagom mängd är hälsosamt. Sån underbar känsla! Känns dock lite konstigt att inte träna ikväll, eftersom det är ett så "inlärt" beteende. Har tränat typ varje dag i 11 månader nu, snart 1 helt år. Men jag ska bli frisk och jag vill att träningen ska vara en bra sak, inte något som dämpar min ångest.

Tack för alla svar om smöret på mackan. Kunde tänka mig att många av er har en åsikt om dedär. Håller med hon som skrev att smör kan man ha på pålägg som inte är bredbara, och så tar man lite mer av t.ex philadelphiaosten eller vad det nu kan vara. Kan ju tala om för er också att jag INTE äter light i sådana produkter. Om nu mamma inte gått och köpt något med light, då är jag ju illa tvungen, hehe. Men light är faktiskt oftast inte speciellt gott... förutom med kesella och keso! Men det är ju en smaksak.

Nu ska jag se på Gossip Girl och sen Ensam mamma söker! Ha en underbar kväll.
PUSS!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vilka framsteg du gör <3

2008-11-02 @ 19:37:47
URL: http://misssweden.webblogg.se/
Postat av: Sofie

Tack gumman <3

2008-11-02 @ 20:00:05
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: KRYCKAN

Vad duktig du är med träningen :) Bra att du verkligen kämpar!

Har provat det där receptet också, supergott!

2008-11-02 @ 21:24:31
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: freja

Åh vad glad jag blir att du hat sått emot träningen och haft en bra helg :)

Hoppas du får en mysig kväll.

Kramar <3



2008-11-02 @ 21:39:45
URL: http://lollipopshop.blogg.se/
Postat av: Cattis

Du är verkligen superduktig!:)

Jag VET hur svårt det är att stå emot träningen i början, när man har lärt in ett speciellt mönster, som blir som ens vardag! Men det är FEL mönster man har lärt in! Å lika väl som att du har lyckats lära in det dumma mönstret, kan du lära in ett nytt, sundare mönster, även om det tar tid! Alla små myrsteg du gör, är egentligen stora elefansteg i rätt riktning!!!:)

Hejar på dig, å skickar dig massa värmande å stärkande kramar!

2008-11-02 @ 22:17:18
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hejsan, jag håller på att trycka t.shirtar och jag tänkte höra med dig om du är intresserad av att köpa en t.shirt? Med t.ex tryck på dig själv som jag har ritat? Jag kan visa ett exempel om du är intresserad! =)



Mvh Sofia

2008-11-03 @ 07:28:36
URL: http://sofiakj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0