Dryg söndag

Så himla dryg dag det varit idag. Fanny & jag har knappt gjort något alls, fast självklart va det roligt att träffa henne. Men det är denna förbannade årstiden som gör allt så grått och trist. Man blir trött och hängig. Vi har i alla fall peppat varandra lite att kämpa vidare med maten. Vi har ätit på exakta tider idag. Frukost, lunch och mellis. Vi kände oss duktiga! Sen låg vi i min säng under duntäcket och läste högt ur mattillåtet. Det blir en helt annan sak när man HÖR vad som står i boken, än om man själv sitter och läser tyst. Det känns mer "äkta" när man hör någon säga det. Konstigt dedär... men jag tror ändå det gav oss något.

Vi filmade lite med min videokamera innan också. Haha, ganska roligt. Men det är jäkligt svårt att komma på något vettigt att säga. Jag gör bara bort mig på filmerna, och Fanny snackar stockholmska, haha!! Jag bara "prata normalt". Haha. Men men, rätt roligt att se sig själv på video. Det var sjuuukt längesen sist. En positiv sak var ju att jag inte såg nån jättetjock person. Kändes skönt!! Kroppsuppfattningen är bra konstig.

Nu ska jag se Paris Hilton my new BFF! Skitkul. Förresten så får ni gärna komma med middagsförslag. Puss på er! ♥



Vi gjorde banan, mango och blåbärssmoothie med naturell yoghurt och blandade nötter till mellis. Mums!

Kommentarer
Postat av: Karin

Vad gott det ser ut!

2008-11-16 @ 16:51:25
URL: http://killersthe.blogg.se/
Postat av: Cattis

Var Fanny också sjuk när ni träffades?



middagstips: stek kykling och grönsaker(typ vattenkastanjer, paprika, champinjoner,chili, lök(purjolök!), körsbärstomater, brockoli eller vad du tycker om. När kyklingen har fått färg häll ner blandningen i en kastrull och häll över en burk kokosmjölk. Ner med lite soja, dijonsenap och lime (och ev sweetchilisås och ostronsås om man vill). Servera med ris i djup talltik. Resturangmat!

2008-11-16 @ 18:21:26
Postat av: Sanna

Middagsförslag: http://ettlingon.se/recept/saffranspasta-med-kyckling/



Och Paris Hilton-serien är så sjukt underhållande för de är rätt så puckade över lag :) Ha en fin kväll!

2008-11-16 @ 18:45:30
URL: http://ettlingon.se
Postat av: malin

Kan du inte lägga ut den videon? eller göra en ny och lägga ut, skulle vara kul att se hur du pratar och ser ut "live" kram på ´dig

2008-11-16 @ 19:01:21
Postat av: AnnaP

Jag tycker att man får sådan himla huvudvärk vid den här årstiden också, hatar det.



Hm, middagsförslag? Wok! :) eller omelett.



Och du måste höra av dig om dom svarar på det där om mailen! :)

2008-11-17 @ 10:09:06
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: JOHANNA

Jag har faktiskt ett sjukt bra middagsförslag , kanske inte för idag men du borde prova det någon gång. Jag kan inte skicka receptet just nu, min mamma har det, men jag lovar dig att det är det godaste jag hat ätit på länge. Det är kycklingfilé bitar i en helt SJUKT god marinad. Om du är intresserad eller sugen av den så hör av dig till min blogg eller mail så skickar jag över receptet. Du kommer INTE ångra dig.

2008-11-17 @ 12:28:04
URL: http://jowhanas.blogg.se/
Postat av: Jeremy

Hmm, ser gott ut ;)

2008-11-17 @ 14:07:53
URL: http://jeremykeith.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0