1:a november

Redan november månad! Snart är det vinter, jul, nyår. 116 dagar kvar till Thailand. Tiden bara rusar iväg! Galet. Usch, jag läste på Thailandforum idag att de såkallade Kubmaneterna ökar i Thailand, speciellt runt Phuket dit vi ska. Det är ett av de giftigaste djuren i världen. Fula, stora, slajmiga maneter som dödar en människa på 3 minuter. Ni minns kanske den svenska flickan på 11 år som dog av en i våras? Äckligt! Visst, man kan dö av vad som helst när som helst... men klart man blir orolig och rädd för att bada i Thailand. Jag som redan är rädd för vatten och vad där kan gömma sig... usch!

Jag gick emot sjukdomen nu på morgonen! Tog smör på mackan. Mamma och jag handlade igår och jag sa att jag måste börja med smör på mackorna. Jag valde ett som kändes "mindre farligt" än vanligt bregott. Bättre att börja någonstans än att inte göra det alls. Right? Valde ett som hette Oliv nånting, 40% fetthalt. Kör på det ett tag framöver, så får jag väl byta till riktigt smör sen. Har inte ätit smör regelbundet på 7 år. Idiotiskt.

Till frukost blev det alltså; en skiva osötat rågbröd med smör, kalkon och gurka. En skål med Axa:s fullkornsflingor, soyamjölk och en skivad banan. Gottigott! Älskar verkligen de flingorna. Speciellt när de mjuknar lite av mjölken. <3

Jag håller på att bli riktigt förkyld!! Nyser hela tiden. Kanske för att jag går och fryser hela dagarna? Det var frost ute imorse. FROST! Fyyyyyyyyyyyyyy. Nej, nu ska jag ta en varm dusch. Puss!



Kommentarer
Postat av: KRYCKAN

Jag tycker också Halloween är ett litet jippo egentligen, men jag älskar maskerader och att få klä ut mig så det gjorde jag iaf ;)

För övrigt kan jag tala om att här är det snö och svinkallt och näsan rinner hela tiden!

2008-11-01 @ 09:15:21
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: caroline

jag tycker du är jätteduktig :)



superbra blogg också, läser varje dag :)

2008-11-01 @ 10:13:56
URL: http://lllinav.blogg.se/
Postat av: Anna

Utan smör på mackan förbränns den inte lika bra. Dessutom är det kletet du köpte inte alls särskilt bra, bregott eller riktigt SMÖR är det sundaste i fettväg man kan äta. Sådeså!

2008-11-01 @ 11:41:56
URL: http://annamarian.blogspot.com
Postat av: Vilda Matilda

U go girl!

2008-11-01 @ 13:33:42
URL: http://vildamatilda.devote.se
Postat av: sarah

Good job baby! Fast bregott is the shit. Godare och mer naturligt, men känns det där andra lättare så kör på det till en början. Babysteps liksom. Men jag lovar dig att bregott på mackan INTE skulle få dig att gå upp i vikt! Jag har haft massa bregott och ost på mina mackor i flera års tid och inte har jag ökat ett dugg:-)

2008-11-01 @ 13:48:27
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: juliasbullar

Första gången jag var i Thai så brändes jag av en manet, och jag har fortfarande ett ärr efter det....



Jag hade ingen aning om vad det var, abra en liten sketen och jag kastades upp ur vattnet och in på ett dykarcenter som plockade bort trådarna med pincett... eak

2008-11-01 @ 23:47:59
URL: http://juliasbullar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0